AKKENTLİ,ODA BAŞKANLARI İLE SÖKE ÇARŞAMBA PAZARI’NIN NABZINI TUTTU

AKKENTLİ,ODA BAŞKANLARI İLE SÖKE ÇARŞAMBA PAZARI’NIN NABZINI TUTTU

Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve oda başkanları Çarşamba pazarında ilgiyle karşılandılar.

Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Meyve ve Sebzeciler Oda Başkanı Ümit Coşkun, Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan ile birlikte Söke Çarşamba Pazarı’nı ziyaret ederek, halkla ve esnaflarla bir araya geldi. Akkentli ve oda başkanları pazarda ilgiyle karşılandılar.

Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Meyve ve Sebzeciler Oda Başkanı Ümit Coşkun, Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan ile birlikte Söke Çarşamba Pazarı’nda bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Pazarın nabzını tutan esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Akkentli ve oda başkanları Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini de iletti.
Akkentli, esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerini de tek tek dinledi. Esnaflar ve vatandaşlar Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler. Akkentli, Topuklu Efe Çerçioğlu’na istek ve teşekkürleri iletme sözü verdi.

Akkentli ve oda başkanları tüm pazarcı esnafına hayırlı işler dilerken, esnaflarla ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.