ASKİ EKİPLERİ ARIZAYA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

ASKİ EKİPLERİ ARIZAYA ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Söke Bülent Ecevit Caddesi’nde bulunan depo ana iniş hattında arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle Yenicami, Konak, Fevzipaşa ve Atatürk Mahallelerinde su kesintisi yaşanıyor

Söke Bülent Ecevit Caddesi’nde bulunan depo ana iniş hattında arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle Yenicami, Konak, Fevzipaşa ve Atatürk Mahallelerinde su kesintisi yaşanıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Ekipleri arızaya anında müdahale etti. Ekipler arızanın bir an önce giderilmesi için yoğun mesai harcıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli “Meydana gelen arızaya ASKİ ekiplerimiz anında müdahale etti. Çalışmalar arıza giderilinceye kadar devam edecek.” dedi.

Söke Bülent Ecevit Caddesi’nde bulunan depo ana iniş hattında patlak meydana geldi. 400’lük ana şebekede yaşanan arızaya ASKİ Ekipleri anında müdahale etti. Yaşanan arıza sonrası yapılan çalışmalardan dolayı Atatürk, Konak, Yenicami ve Fevzipaşa Mahallelerinin bir bölümünde su kesintisi yaşanıyor.
ASKİ Ekipleri arızanın giderilmesi için yoğun mesai harcıyor. ASKİ Ekipleri arızanın giderilmesi için gece boyunca mesai yapacak.

AKKENTLİ:”ASKİ EKİPLERİMİZ ARIZANIN OLDUĞU ANDAN BERİ YOĞUN MESAİ HARCIYOR”
Arızanın meydana geldiği andan itibaren çalışmaları yakından takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli," ASKİ ekiplerimiz Bülent Ecevit caddesine oluşan 400’lük ana şebeke arızasına anında müdahale ediyor. Gece yarısına kadar sürecek çalışma boyunca Yenicami, Konak, Fevzipaşa ve Atatürk mahallelerimizde su kesintisi yaşanacak. Ancak vatandaşlarımız merak etmesin ekiplerimiz arızanın bir an önce giderilmesi için canla başla çalışıyor. Söke’mize geçmiş olsun. ASKİ Ekip arkadaşlarımıza rabbim güç kuvvet versin.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.