AYBA HAFTAYA DOĞANBEY MAHALLESİNDE BAŞLADI

AYBA HAFTAYA DOĞANBEY MAHALLESİNDE BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile saha çalışmalarına çıkarak halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

AYBA Ekipleri bu kez de sabahın ilk saatlerinde Söke’ye bağlı Doğanbey Mahallesi’ne giderek vatandaşları ziyaret etti. Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt, Özlem Başkan ve ekibine minnettar olduklarını belirterek, “Alışık olmadığımız saatte mahalleye hizmet geliyor. Özlem Başkan belediyecilikte bir marka”dedi.

hbr-(1)-002.jpg


Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabahın ilk saatlerinde Söke’ye bağlı Doğanbey Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dikkatle dinlendi, çözüm bulunması için çalışma yapıldı.

hbr-(2)-002.jpg


Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, halkla sohbet ederek, onların tüm sorularını içtenlikle yanıtladı. 
Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette söz alan Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt, Aydın Büyükşehir ekiplerinin ne isterlerse yerine getirdiğinin altını çizdi.

SARIKURT:“ÖZLEM BAŞKANIMIZ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BİR MARKA ”
Yapılan ziyaret hakkında konuşan Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt “ Benim güne başlamaya pek alışık olmadığım saatlerde mahallemize hizmet geliyor. Sosyal belediyecilikte Özlem Başkanımız bir marka. Erken saatlerde vatandaşımızın sürekli hizmet alması, muhtarların bu hizmet ağının içinde yer alması bizim için çok önemlidir. Özlem başkanımıza ve ekibine köylüm adına teşekkür ederim. Ekiplerine teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.