AYDIN BAROSU ALİ ÖZER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

AYDIN BAROSU ALİ ÖZER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Aydın’ın gündemine düşen sahte Facebook hesabı skandalı her geçen gün yeni boyut kazanıyor.

Aydın’ın gündemine düşen sahte Facebook hesabı skandalı her geçen gün yeni boyut kazanıyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, CHP Yöneticileri, Yargı Mensupları ve İş İnsanlarına yönelik sahte hesaplardan gerçek dışı paylaşımlarla itibarsızlaştırmaya yönelik kurulan kumpas organizasyonunun bir numaraları şüphelisi avukat Ali Özer hakkında Baro’nun soruşturma başlattığı öğrenildi.

Söke'de ikamet eden iş insanlarına yönelik ahlaksızca paylaşımların Fadime Ö. isimli şahsın kullandığı sahte hesaplardan organize edildiği ortaya çıkmıştı. Fadime Ö. alınan ifadesinde avukat Ali Özer’in talimatları, hakaret ve şantajıyla karşı karşıya kaldığı için sahte Facebook hesabından paylaşımları yapmak zorunda kaldığını itiraf etmiş ve Ali Özer'den şikayetçi olmuştu.
Onlarca kişinin şahsına ve aile bireylerine varana kadar yapılan ahlaksızca paylaşımların Fadime Ö. tarafından yapıldığı Söke Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışmasıyla ortaya çıkarılmasıyla Söke rahat nefes aldı.

FADİME Ö. : ŞANTAJ VE TEHDİTLE PAYLAŞIM YAPTIRDILAR
Fadime Ö. ifadesinde “Sökeposthaber isimli sahte Facebook hesabından yapılan paylaşımları yapmak istemediğim için bir gece beyaz renkli Nisan marka pikapla İsmail Özer’in bahçesine götürüldüm. Orada avukat oğlu Ali Özer de vardı. Ali Özer paylaşımlara devam etmemi söyledi. Paylaşımlara devam etmemem halinde şikayetçi olacaklarını ve 3 yıl hapis cezası alacağımı söyledi. Hapse gireceğimi söylediler. Tehdit, şantaj yapıldı ve sonra da beni evime bıraktılar. O güne kadar olan paylaşımları ben yapmıştım ve bu nedenle paylaşımlara devam ettim. İsmail Özer ve avukat oğlu Ali Özer'den şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.