AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOBÜSÜ 29 EKİM COŞKUSUNU SÖKE CADDELERİNE TAŞIDI

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOBÜSÜ 29 EKİM COŞKUSUNU SÖKE CADDELERİNE TAŞIDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerini büyük bir coşku ile gerçekleştirirken, Başkan Özlem Çerçioğlu, 29 Ekim coşkusunu Söke caddelerine taşıdı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerini büyük bir coşku ile gerçekleştirirken, Başkan Özlem Çerçioğlu, 29 Ekim coşkusunu Söke caddelerine taşıdı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan otobüs Söke’nin caddelerinde dolaşarak vatandaşlara bayram coşkusu yaşattı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu, 29 Ekim coşkusunu Söke caddelerine taşıdı. Özel olarak hazırlanmış otobüsten çalınan birbirinden güzel marşlar ve şarkılar ile vatandaşlara bayram coşkusu yaşattı.
Gün boyu Aydın’ın pek çok noktasında özel olarak hazırlanmış otobüsten mini konserler veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, Söke’de de seslendirdiği birbirinden güzel marşlar ve şarkılarla binlerce kişinin evine konuk olarak bayramlarını kutladı.
Genci, yaşlısı,7’den 77’ye Sökeli vatandaşlar, çalınan birbirinden güzel marşlara ve şarkılara, balkonlarından Türk bayraklarını sallayarak hep bir ağızdan eşlik etti.
Sökeliler, böyle güzel bir organizasyon ile bayram coşkusunu kendilerine yaşattığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.