AYIP AYIP !!! YOSUN TUTAN DEREYE KANALİZASYON DEDİLER

AYIP AYIP !!! YOSUN TUTAN DEREYE KANALİZASYON DEDİLER

Aydın’da yayın yapan yerel bir gazete, Söke’nin içinden geçen Söke Çayı'nda su birikintisi nedeniyle oluşan yosunları kanalizasyon atığı şeklinde haber yapması vatandaşların tepkisine yol açtı.

Geçtiğimiz aylarda DSİ tarafından düzenlenen Söke Çayı'ndasuyun belli noktalarda ilerlememesinden kaynaklı oluşan yosunlar hem koku hem de görüntü kirliliğine yol açtı ancak bazı art niyetli kişiler, DSİ’nin sorumluluğunda olan Söke Çayı'nın içinde oluşan kokuyu ASKİ’ye bağlamaya çalıştı. ASKİ ekiplerinin Yapmış olduğu incelemelerde hiçbir noktada kanalizasyon taşmasının veya sızıntısının olmadığı görüldü.

Yapılan artniyetli haberde sözlerine yer verildiği iddia edilen Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Arıcı “Ben çayın içerisinde kanalizasyon taşması var diye bir şey söylemedim. Kemalpaşa Mahallesi'ndeki tüm hatları tek tek kendim kontrol ettim. Kesinlikle bir taşma veya kanalizasyon sızıntısı söz konusu değildir. Bunu beni telefonla arayan arkadaşlara da söyledim. Buradaki sıkıntımız şudur! Burada su birikintisi oluşuyor. Normalde suyun sürekli akması gerekiyor. Su geldiği gitmesi gerekiyor. Su burada birikinti yaptığı müddetce sinek yapıyor, yosunlama yapıyor, koku yapıyor. Bu sorunun giderilmesi için suyun akması sağlanmalıdır. Benim rahatsızlığım budur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.