BAK ÖMER ÖZMEN! SİYASETİN EDEP VE AHLAKI OLUR

BAK ÖMER ÖZMEN! SİYASETİN EDEP VE AHLAKI OLUR

Akpli Ömer Özmen’e ahlak ve edep ile alakalı bir kaç sorum olacak.

Ömer Özmen herhalde uzun zamandır aynaya bakmayı unutmuş, aynalara küsmüş ve ben bu duruma kıl oldum abi.
Ahlak ve edebin dışına çıkıp, pusu ve kumpas kuran siyasetçileri Aydın halkı çok yakından biliyor.

Akpli Ömer Özmen’e ahlak ve edep ile alakalı bir kaç sorum olacak.

AKP Kuşadası İlçe Başkanı, Aydın Büyükşehir Belediyesi hakkında gazetelere aslı astari olmayan ahlak dışı, edep dışı iftiralarda bulunmadı mı?

AKP İncirliova İlçe Başkanı, Acarlar Toptancı Hali Projesi konusunda vatandaşları edep dışı ve ahlak dışı bir iftirayla kandırmaya kalkışmadı mı?

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’ın kadın belediye başkanına Devlet protokolün önünde ahlak dışı ve edep dışı bir hareketle omuz atmadı mı?

AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İncirliova Kadın Kolları Kongresinde Aydın Büyükşehir kadın belediye başkanına ahlak dışı ve edep dışı hakaret içeren sözler söylemedi mi?

Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın basın danışmanlığını yaptıkları iddiasıyla ortalıkta gezinen ve her fırsatta AKP'ye bağlılıklarını ifade ederek kendilerini AKP'nin yanında olan basın olarak lanse eden Mehmet ile Emin Aydın kardeşler, edep dışı ve ahlak dışı bir hareketle itfaiye üzerinden Aydın Büyükşehir Belediyesine kumpas kurmadılar mı?

Mustafa Savaş'ın basın danışmanı olduğunu iddia eden Emin Aydın isimli kişi, kendi aracının kelebek camını kırarak/kırdırarak bu suçu ahlak dışı ve edep dışı yaklaşımla Aydın Büyükşehir Belediyesinin üzerine atmak istemedi mi?

Yaşlı bir müptezelle birlikte hareket ederek, Tekstil Parkın içindeki cami üzerinden edep dışı ve ahlak dışı yaklaşımla siyasi gündemi değiştirmeye kalkışmadınız mı?
O caminin boyasından temizliğine, elektriğinden suyuna kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını bildiğiniz halde müptezelin peşine takılmadınız mı?

Edep ve ahlaktan söz eden AKP Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e kısa bir hatırlatma yapmak istedim.
Bu gibi daha çok edep dışı ve ahlak dışı vukuatlar mevcut.
Edep ve ahlaktan bahsedecek en son kişi sizsiniz Ömer Özmen.
Tekrar tekrar aynaya bakın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.