BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AYDIN ve İLÇELERİ IŞILDATTI

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AYDIN ve İLÇELERİ IŞILDATTI

Çerçioğlu, "Her yıl Aydın'ı renkli ışıklarla süslüyorduk. Bu yıl büyük ilçelerimiz Nazilli, Söke, Kuşadası ve Didim'i de bu çalışmamıza dahil ettik ve ışıklandırılmasına karar verdik." dedi.

Gerçek Gazetesi / Gülsüm TUNA
Aydın'da yeni yıl hazırlıkları başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın merkez ve dört büyük ilçesini ışıldattı.
Aydın'ın büyükşehir statüsüne alınmasından sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sadece Aydın merkez değil tüm ilçelere hizmet götürmeye başladı. Yeni yıl hazırlıklarının başladığı Aydın'da Başkan Özlem Çerçioğlu Aydın ve ilçelerini ışıldattı. Bu yıl ilk kez Nazilli, Söke, Kuşadası ve Didim'in de ışıklandırılmasını isteyen Başkan Çerçioğlu, "Her yıl Aydın'ı renkli ışıklarla süslüyorduk. Bu yıl büyük ilçelerimiz Nazilli, Söke, Kuşadası ve Didim'i de bu çalışmamıza dahil ettik ve ışıklandırılmasına karar verdik." dedi.
Aydın ve ilçelerde ana caddelerin ışıl ışıl olması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmetinden hoşnut oldukları gözlenen vatandaşların ışıklandırmaların önünde selfie yaptıkları gözlendi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli, gece boyunca dört ilçedeki ışıklandırmaların montajını yapılırken Söke ve Kuşadası'nda yerinde incelemelerde bulundu. İl merkezi ve dört ilçenin ışıklandırılması için 20 bin metre ışıklı kablo kullanıldığını belirten Akkentli, "Büyük başkanımız Özlem Çerçioğlu talimat verdi ve bu yıl ilk kez İl merkezi dışındaki dört büyük ilçemiz de ışıklandırıldı. Nazilli, Söke, Kuşadası ve Didim yeni yılda ışıl ışıl olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.