BAŞKAN GÜNEL: İKİNCİ DÖNEME HAZIRIM

BAŞKAN GÜNEL: İKİNCİ DÖNEME HAZIRIM

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Kuşadası İlçe Örgütünün Genişletilmiş Örgüt Toplantısında konuştu. Günel, "Ben de hem İkinci Yüzyıl hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet vizyonuna hem de ikinci döneme hazırım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı İkinci Yüzyıl Vizyonu ışığında yapılacak olan 2023 seçimlerinde Millet İttifakı’nın iktidar olacağına inandığını vurgulayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, partili olmanın onurunu ve gururunu bir kez daha yaşadığını söyledi.

“NEYİ ÜSTLENDİĞİMİZİ BİLİYORUZ VE İKTİDARA GİDEN YOL BİZİM HİZMETLERİMİZDEN GEÇİYOR”

Kuşadası’nın vizyonu için ekibi ile gece gündüz çalıştığını, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilçe örgütünün de desteği ile hizmet kalitesini artırdıklarını kaydeden başkan Ömer Günel, “Görüyorum ki CHP’nin göz bebeği Kuşadası İlçe Örgütü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu ile sayın genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun İkinci Yüzyıl Vizyonuna çoktan hazır. Ben de hem İkinci Yüzyıl hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet vizyonuna hem de ikinci döneme hazırım. Asında biz hiç durmadık. Kuşadası ilçe örgütü ve Kuşadası Belediye yönetimi ne kriz dedi ne pandemi dedi ne de deprem dedi. Hiçbir bahane arkasına sığınmadan çalıştı. İktidara geldiğimizde daha çok çalışacağız. 2019 yılında yerel yönetimler seçimleri sonucunda Cumuriyet Halk Parti’li belediyeler şu an Türkiye nüfusunun yüzde 52’sinden fazlasına hizmet veriyor. Bugün Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin hizmetlerine tanıklık ediliyor. Görev aldığımız ilk günden bu yana neyi üstlendiğimizi bilerek iktidara giden yolun bizim hizmetlerimizden geçtiğini çok iyi idrak ederek canla başla çalışıyoruz. 2023’te aslında ortaya koyduğumuz hizmet vizyonun en üstünü görmeye başlayacaksınız“ diye konuştu.


“BURADA OLMAMIZIN YEGANE GÖREVİ, HİZMET BORCUMUZU YERİNE GETİRMEKTİR”


Hizmet dönemi boyunca zaman zaman iftiralarla karşılaştıklarını hatırlatan başkan Ömer Günel, görevinin Kuşadası’na hizmet etmek olduğunu hatırlatarak “Siyaset yaşantısını zaman zaman insanı moral bozukluğuna dönüşebiliyor. Siyasette geçirdiğim zaman ve örgütten aldığım güçle kulağımın birisini ve gözümün birisini kapatarak bildiğim yolda hizmet yolculuğuna ekibim ile devam ediyorum. Bizim için ileri sürülen iftiralar, bize atılan çamurlar var; bunları yapanlar hepsinin altında kalacaklar dedim, altında kalmaya başladılar. Çünkü benim bir sözüm var, hizmet borcum var. Burada olmamızın yegane görevi, hizmet borcumuzu yerine getirmektir. 3.5 yılda hizmetlerimizin nasıl yapılabildiğini nasıl yapılabileceğini, sorunların kurumlarla istişare halinde olunarak nasıl çözülebileceğini gördük” dedi.

“PARTİDE OLMAK KOLAY PARTİLİ OLMAK ZORDUR”

Seçim sürecinde siyasi küskünlüklere fırsat vermeden gece gündüz çalışmak gerektiğini hatırlatan başkan Ömer Günel demokrasiye olan inancını şöyle anlattı; “ Bizler değiştiremeyeceğimiz, değiştirme yetkisi bizde olmayan konuları kabullenmek zorundayız. Örgütlü siyaset gönüllü esarettir ya örgüte inanacağız ya da inanmayacağız. Ben de demokrasiye inanan bir arkadaşınız olarak her zaman ön seçim derim. Tabi ki de dile getireceğiz kürsülerden ve eminim ki ilimizde genel merkeze iletecektir. Beklentilerimiz olmadığında ben bu örgüte küstüm demeyeceksiniz. Beklentileriniz olmadığında da çalışıyorsanız partilisiniz. Partide olmak kolay partili olmak zordur. Partinin iktidarı için emek verenler partilidir; işte onlar da sizlerseniz. Bu seçimin motivasyonunu ön seçimden alacak kadar kolay bir seçim değildir. Bir motivasyon aracı arıyorsanız o Millet İttifakı’nın iktidarı olmalıdır. Bizim başka bir motivasyona ihtiyacımız yok. Cumhuriyet Halk Partisi uzun zamandır ilk defa iktidara bu kadar yakındır. Ortaya koyduğu İkinci Yüzyıl Vizyonu ile Türkiye’nin sorunlarına bu kadar net çözüm ortaya koymuştur. Bize bundan sonra düşen görev genel başkanımızın ortaya koyduğu vizyonu kapı kapı gezip amasız anlatmaktır. Bugün herkesin canını dişine takıp iktidar için mücadele etme zamanıdır. Bunun için fazla zaman yok 5 ay var. Türkiye tarihinin en önemli seçiminde her şeye kulaklarınızı gözlerinizi kapatın genel başkanımızın ortaya koyduğu vizyon için gece gündüz çalışalım. Ben buna varım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.