BAŞKAN ÖZCAN'IN BİLGİSİNE!!!

BAŞKAN ÖZCAN'IN BİLGİSİNE!!!

Nazilli'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 17 sokak köpeğinin zehirlenerek katledildiği olayda bir kişi Nazilli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gerçek Gazetesi/Durmuş Tuna
Nazilli'de yayın yapan ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a yakınlığıyla bilinen Cesur Haber Gazetesi Yönetimi, köpek ölümlerinin sorumlusu Aydın Büyükşehir Belediyesi olduğu yönünde algı haberi yapmıştı.

SORUŞTURMA SONUCUNU BEKLEMEK YERİNE HEDEF GÖSTERDİLER
Canice öldürülen köpeklerle ilgili başlatılan soruşturmanın sonucunu beklemek yerine Aydın Büyükşehir Belediyesini ve Başkan Özlem Çerçioğlu'nu suçlayan ve hedef gösteren gazete yönetimi bir kişinin gözaltına alınmasıyla zor durumda kaldı. Gözaltına alınan M.B. isimli şüphelinin karakoldaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İZLEYECEKLERİ YOL MERAK KONUSU
Sokak köpeklerinin zehirlenerek katledildiği olayda Aydın Büyükşehir Belediyesinin hiç bir ilgisinin olmadığını bildikleri halde iftira içerikli haber yapan gazete yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Başkan Özcan'ın talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi aleyhinde algı haberi yapan gazete yönetimi, bir kişinin yakalanmasını haber yapacak mı merak ediyoruz?

ALGI HABERLERİ TEPKİ ÇEKİYOR
Gazete yönetiminin çok samimi olduğu Başkan Özcan'ın, Millet İttifakı ruhuna aykırı bir şekilde siyaset yapması ve gerçek dışı habeler için talimat verdiği iddiası Nazilli'de tepkiyle karşılanıyor. Başkan Kürşat Engin Özcan'ın, talimatla algı haberlerini yaptırdığı iddia ediliyor.

GÖRDÜNÜZ MÜ?
Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Başkan Özlem Çerçioğlu'nu hedef gösteren gazete yönetimi; abiniz Kürşat Engin Özcan bir kişinin gözaltına alındığını söylemedi mi?
Belki haberi yoktur ve bir kişinin gözaltına alındığı bilgisini Başkan Özcan'a iletin.
"Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Başkan Özlem Çerçioğlu'nu hedef gösteren haberimiz elimizde patladı" şeklinde bilgi verin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.