BİLGİSİ DIŞINDA İSMİ YAZILMIŞ

BİLGİSİ DIŞINDA İSMİ YAZILMIŞ

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mine Aşçı afişlerden isminin çıkartılmasını istedi

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınması sonrası halk oylamasıyla kent meydanı, konser alanı, yeşil alan ve çocuk oyun alanları şeklinde kullanılması düşünülen TARİŞ arsası üzerinde oynanmak istenen oyunlar bir bir ortaya çıkıyor.
“KUŞADASI TARİŞ DAYANIŞMASI” adı altında düzenlenen sözde eylemi tertipleyenlerin iyi niyetli olmadıkları bir kez daha görüldü.
Sözde eylemin afişlerinde konuşmacılar arasında gösterilen Söke Belediyesi Başkan Yardımcısı Mine Aşçı’nın isminin bilgisi dışında kullanıldığı öğrenildi.
 

MİNE AŞÇI: PLATFORMDA YER ALAN KİMSEYİ TANIMIYORUM

Haber ile ilgili Gerçek Gazetesi’ne açıklama yapan Mine Aşçı  durumdan rahatsız olduğunu söyledi.
Devlet memuru olduğunu ve Söke Belediyesi bürokratı olarak böyle bir oluşumda yer almasının mümkün olmadığını belirterek; “İzmir’de yaşayan ve konuşmacılar arasında da yer alan Öğretim Üyesi Feral Geçer Sargın beni aradı ve ‘Kuşadası Belediyesi’nin tertiplediği bir çalıştay var. Ben katılacağım sen de katılır mısın?’ dedi. Ben de katılabileceğimi söyledim. Platformda yaralan tek bir kişiyi tanımıyorum. Konuşmacı olduğumu da yaptığınız haberden öğrendim. Konuşmacı katılımcılar arasında gösterilmişim ve benim ismim de afişlere yazılmış. Söke ile ilgili bir konu olsa her türlü yer alır ve katkı sağlarım ama Kuşadası ile ilgili bir konuda hem de fikrim ve zikrim olmadan konuşmacılar arasında gösterilmiş olmam şaşırttı. Bir bürokrat olarak böyle siyasi bir eyleme katılamam. Sizin yaptığınız haber olmasaydı ve organizasyona katılsaydım kendimi biranda konuşmacı olarak bulabilirdim. O zaman daha üzücü sonuçlar doğabilirdi.” dedi.

ekran-resmi-2018-04-25-11.32.04.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum