BİN DEREDEN SU GETİRSEN ARINAMAZSIN!

BİN DEREDEN SU GETİRSEN ARINAMAZSIN!

Ak Parti Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz ile bir esnaf dükkanda karşılaştık ve aramızda kısa bir polemik yaşandı.

Ak Parti Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz ile bir esnaf dükkanda karşılaştık ve aramızda kısa bir polemik yaşandı.
Ben ayrıldıktan dakikalar sonra aynı esnaf dükkanına giden Düz Vekil Yavuz bir paylaşım yaparak, esnafın dükkanını arındırdığına dair kinayeli bir mesaj paylaşmış.

Asıl işi memlekete hizmet etmek olan AK PARTİ iktidarının milletvekilinin uğraştığı işlere bakınız!
Seviyesini de zekasını da düşüncesini de paylaşımından anlayabilirsiniz.
Vah Sökem vah, vah Aydınım vah...

Aydın halkının ortak düşüncesi, bin dereden su getirsen arınamazsın Metin Yavuz.
Allah'ıma şükür ki; ne siyasetten ne ahlaken ne de ticareten arınmaya ihtiyacım yok.
Benim; kardeşim ve yeğenim fetö'den gözaltına alınıp, günlerce nezarette kalmadı.
Benim; kardeşim ve hiç bir aile bireyim fetö’nün iş adamı yapılanmasında kurucu unsur olarak görev almadı.
Benim; aile bireylerimden hiçbiri belediye başkan aday olup, teröristbaşı Fettullah Gülen’e yaranmak için seçim sloganını "gülen adam" olarak belirlemedi.

Ben; hiçbir vatandaşa sahibi olduğum firmadan iki adet otomobil satıp, parayı bir güzel harcayıp sonra da satışını vermemezlik yapmadım.
Satışını vermediğin araçlar depoda çürümede Düz Vekil.

Ben ve aile bireylerimden hiçbirisi müteahhitlik işine girip; etrafımızdaki partilileri, samimi olduğumuz dostlarınıza, çayını içtiğimiz yemeğini yedigimiz arkadaşlarımızın paralarını alıp sonra da evlerini teslim etmemezlik yapmadık.
Ben; yanımda çalıştırdığım hiçbir işçinin hakkını vermemezlik yapmadım, işyerimden ayrılsalar da fazlasıyla paralarını ödedim.

Benim; babam emekçi bir insandı ve sabaha karşı 04:00'te kalkar, fırına gider ekmek yapardı. Hak yememeyi babadan ve anadan gördük, öğrendik ve öyle yetiştirildik. Yüz kızartıcı suç nedeniyle beddua almadı. Üvey ablamı bizlerden ayırt etmeden, öz kızı gibi büyüttü, evlendirdi. Yatağında uyurken eceliyle vefat etti.

Ben; daha önce samimi olduğum, kader ortaklığı yaptığım, aynı masada yemek yediğim hiçbir arkadaşımın işine, aşına engel olmadım. Senin yaptığın gibi; geldiğim makamlarda dostlarımın ve arkadaşlarımın ailelerine zarar vermedim, onların ekmeğiyle oynamadım.

Gazeteci olmam münasebetiyle bir çok siyasetçi, kurum müdürü, mülki amirle yakın ilişkilerim ve samimiyetlerim oldu ancak bunları hiçbir zaman ekonomik ranta çevirmeye kalkışmadım, iş takipçiliği, imar takipçiliği, nüfus ticareti yapmadım.

Samimi olduğum siyasetçileri, mülki amirleri, devletin üst kademesindeki yetkili insanları kullanarak tezgah açmadım.

Ailemden hiç kimseye, etrafımdaki arkadaşıma, yanımda çalışana Devletin Yetiştirme Yurtlarında büyüyen memura (kendi istediğim kişiye ihale vermediği için) Aydın'daki büromda darp ettirtmedim.

Ticaret hayatına başladığım ilk günden itibaren iş yerimin adı neyse odur. Durmuş Tuna ve Gerçek Gazetesi olarak hiçbir zaman Devlete olan borçlarımdan kaçmak için işletmemin önüne veya sonuna (öz) ibaresi koymadım, isim takıları getirmedim. Devlete olan borçlarımı ödememek için yasadaki boşluklardan veya kanundaki açıklardan yararlanmak için hile yolunu seçmedim.

Devletin kurumu olan Vergi Dairesine gidip; kurumun kadın yöneticisine hakaret ve tehtit etmedim, memurun annesine sinkaflı küfürler etmedim.

Benim arınmaya ihtiyacım yok Düz Vekil Metin Yavuz.
Bu özelliklere sahip olan kimse onun arınmaya ihtiyacı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.