BU ONUR ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUNDUR

BU ONUR ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUNDUR

Büyükşehir belediyelerinden 605 kişi ihraç edildi.

oz-350x543.jpg

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

692 sayılı KHK ile büyükşehir belediyelerinde görev yapan 605 kişi ihraç edildi. En çok ihraç yaşanan büyükşehir belediyeleri arasında AK Partili İ. Melih Gökçek’in Ankara BŞB’si ve AK Partili Kadir Topbaş’ın İstanbul BŞB’si de var.

BİN 486 KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERİLDİ…

OHAL kapsamında yayınlanan 692 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile binlerce kişi ihraç edildi. Belediyeler ve il özel idarelerinin de aralarında olduğu yerel yönetimlerde görev yapan bin 486 kişinin görevine son son verildi.

15 BÜYÜKŞEHİRDEN 605 KİŞİ İHRAÇ…

15 büyükşehir belediyesi ve bağlı kuruluşlardan toplam 605 kişi de ihraç edildi. En çok ihraç yaşanan büyükşehir belediyesi 206 kişiyle kayyum atanan Van oldu. Van’ı, 148 kişiyle yine kayyum atanan Diyarbakır izledi. 

ANKARA VE İSTANBUL BŞB’LERİ BAŞI ÇEKTİ…

Listede en dikkat çeken büyükşehir belediyesi ise; 106 kişiyle AK Partili İ. Melih Gökçek’in Ankara büyükşehir belediyesi oldu. Yine AK Partili Kadir Topbaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden de 70 kişinin ihraç edildiği görüldü.

ÇERÇİOĞLU’NUN AYDIN BŞB’Sİ AKTIR, TEMİZDİR…

İftiracıların her fırsatta FETÖ ile ilişkilendirmeye çalıştıkları CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun başkanı olduğu Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden sadece 1 kişinin ihraç edilmesi yalancılara kapak oldu. Personel sayısı 5 BİN 300 KİŞİ olan Aydın BŞB’den ihraç edilen o 1 kişinin de Aydın’ın büyükşehir yapılmasıyla İl Özel İdaresinden geçiş yaptığı öğrenildi.

Paralele Devlet Yapılanması (PDY)'nin Aydın BŞB'sinde konuşlandığı şeklinde yalan haberler yapan maşa sosyal medye gazetecileri ve ağababaları siyasiler, yayınlanan KHK ile rezil oldular. 

Bir kez daha hem de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin açıklamasıyla görüldü ki;  Aydın BŞB’sinin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile uzaktan ve yakından hiç bir bağlantısı yok.

BU ONUR ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUNDUR...

8 yıldır Aydın’ı başarıyla yönettiği görülen ve Türkiye'nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı ünvanına sahip Özlem Çerçioğlu’nun ne 17/25 Aralık 2013 öncesinde yani Gülen Cemaati döneminde ne de 17/25 Aralık 2013 sonrasında yani Gülen Cemaati Devletimiz tarafından terör örgütü ilan edildikten sonra da Aydın BŞB’sine sızamamış.

Aydın'ın Topuklu Efe'si Özlem Çerçioğlu'nun titiz ve çalışkanlığı bu başarıyı sağlayan en önemli etkenler arasında gösteriliyor. 

AYDIN HALKI MEMNUN VE GURURLU…

Yayınlanan KHK’de Aydın BŞB'sinin yer almaması vatandaşlarca memnuniyetle karşılanırken, “Bu onur, Aydın’ın çalışkan başkanı Özlem Çerçioğlu’na aittir" yorumları yapılmasına neden oldu. 

Aydın BŞB’sine FETÖ/PDY pisliğinin bulaşmamış olması halkı gururlandırırken; “Aydın BŞB’si ve Başkan Çerçioğlu aktır, temizdir. Atatürkçü, cumhuriyet ilkelerine bağlı ve laik çizgide yönetim anlayışına sahip Başkan Çerçioğlu, Aydın’ı ve halkını bir kez daha gururlandırmış ve onurlandırmış, başımızı yere eğmemiştir. Başkan Çerçioğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

Büyükşehir belediyelerinde yaşanan ihraçlar alfabetik sıraya göre şu şekilde:

– Ankara Büyüşehir Belediyesi: 106 kişi

– Antalya Büyükşehir Belediyesi: 15 kişi

– Aydın Büyükşehir Belediyesi: 1 kişi (İl Özel İdaresinden geçiş)

– Balıkesir Büyükşehir Belediyesi: 1 kişi

– Bursa Büyükşehir Belediyesi: 6 kişi

– Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi: 148 kişi

– İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 70 kişi

– İzmir Büyükşehir Belediyesi: 20 kişi

– Kayseri Büyükşehir Belediyesi: 8 kişi

– Konya Büyükşehir Belediyesi: 9 kişi

– Malatya Büyükşehir Belediyesi: 5 kişi

– Manisa Büyükşehir Belediyesi: 1 kişi

– Mersin Büyükşehir Belediyesi: 3 kişi

– Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi: 6 kişi

– Van Büyükşehir Belediyesi: 206 kişi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.