BÜDÜ; MUSTAFA ABİN ÇARŞI VE PAZARA NEDEN ADIM ATMIYOR?

BÜDÜ; MUSTAFA ABİN ÇARŞI VE PAZARA NEDEN ADIM ATMIYOR?

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın basın danışmanı olduğu iddia edilen zat; bugün içinde bolca fesat, aşırı hamaset içeren bir yazı kaleme almış.

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın basın danışmanı olduğu iddia edilen zat; bugün içinde bolca fesat, aşırı hamaset içeren bir yazı kaleme almış.
Mustafa abisine yaranacak ki, aferin desinler.
Yalnız gözden kaçırdığı, daha doğrusu milletin gözünden kaçıracağını sandığı çokça detay var.
Örneğin; Aydın İli AKP hükümetlerinden yatırım alma sıralamasında 81 vilayetin içinde tam 77. sırada yer alıyor. Sondan 4. yani anlayacağınız beceriksizlik diz boyu.
AKP’nin, AKP milletvekillerinin yüzakıyla geçtiği tek bir ders bile yok. Tamamından sınıfta kalmış.
Cambaza bak cambaz yapmanın çözüm olduğunu düşünüyorsunuz anladık ama 2009 yılından beri de bunun hiçbir işe yaramadığını görüldü. Millet size bunu güzelce öğretti, öğretmeye de devam ediyor.
Aydın Belediyesi bir zamanlar AKP’deydi. O zamanın yollarını da eski otogarın halini de "toplu taşıma" diye bir şey olmadığını da Aydın halkı gayet iyi hatırlıyor.
Sen sözde basın danışmanısın ya dön Mustafa abine sor bakalım "doğru mu bunlar?" de.
İncirliova’ya özellikle 2014 yılından bu yana hizmet yağıyor. İncirliova’ya yapılan yolları, kültür merkezini,e altyapı hizmetlerini sizin gözleriniz görmez.
Kıskandınız değil mi? Çerçioğlu hep sahada olduğu için çatlıyorsunız değil mi? Bizzat kendisi; hizmetleriyle, yatırımlarıyla her zaman halkın içinde ve halkın hizmetinde.
Sor bakalım!
Cumhur İttifakı ve AKP nerede?
En son çarşıya ve pazara ne zaman çıkabilmişler?
Sayın Mustafa Savaş, "en son Salı Pazarı’na ne gün indin?" diye sor bakalım ne cevap alacaksın?
Baskı arıyorsan da başka yerde aramalısın. Baskıyı kısaca ben sana anlatayım!
O günün İyi Partilisi Aytekin Kaya, CHP binasını adeta basıyor ve hakaretler yağdırıyor. Hatta ortalığı darmaduman ediyor, masaları deviriyor, bardakları fırlatıyor. Bunu bütün İncirliova konuşuyor. Sonra da partililer kendisini kapının önüne koyuveriyor.
Partisinden istifasının nedenini yazmayayım ancak bir ipucu vereyim!
Ne de olsa "acar" gazetecisin, araştırır bulursun.
İstifanın asıl nedeni bir AKP il yöneticisi.
Bu tüyo ile gerçeğin peşine düş bakalım ne bulacaksın...
Daha fazla ipucu istersen haber ver yeter. Sıkıntı yok, gerekirse açıklarım da.
Şimdi tekrar dönelim memleketin gerçek gündemine.
Bak şimdi "büdü"..!
"Başkan Çerçioğlu neden gidiyor?" diye hasetinden çatladığın çarşı ve pazar var ya... Yangın yeri yangın. Senin Mustafa abin tam da bu yüzden adımını bile atamıyor buralara.
Mustafa abinin ne milletin 7.500 lira emekli aylığıyla ve açlıkla boğuşmasıyla ne de Aydın İlinin AKP yatırımlarından pay alamaması ve 77. sıraya gerilemesiyle ilgili çalışması var. İlimizin genel sorunlarıyla ilgil iki gram ilgisi de çözümü de yok.
Aydın pazarlarında artık dilimle karpuz satılır oldu. Etin fiyatı altınla yarışıyor. Millet peynir tenekesinin dibindeki kırıkları almak için akşamlara kadar bekliyor.
Nerede güzellemeler yaptığın Mustafa Abin?
Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü de olmaz tabi.
Hal böyle olunca Mustafa abin de sus pus!
Millet gramla ve taneyle sebze almaya çalışıp, çoluğunun çocuğunun cebine 2 lira harçlık koyamamasına milletvekili Mustafa abinin diyecek iki çift lafı olmaması üzücü değil mi büdü?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.