"Bunun neresi ucuz, neresi indirim."

"Bunun neresi ucuz, neresi indirim."

Milletvekili Erdem'i "Ne kadar eğrisin ne kadar doğru." sözleriyle eleştirdi.

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar; AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'i eleştirdi.

Yazılı çıklamada; "Ah oğlum ah! Atalar ne güzel söylemiş; Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir, sonra da buldurup sevindirirmiş, diye. Sen eşeğini daha bulamadın galiba ondan bu üzüntün. Tasalanma bulursun. Sen eşeğini araya dur biz seni başka bir haberle sevindirelim." dedi.

Milletvekili Mehmet Erdam'in, Aydın'da kullanılan su fiyatlarının pahalı olduğu yönünde açıklamalar yaptığını belirten Ünüvar; "Ah oğlum ah! Kulağıma neler geliyor neler! Orada burada konuşuyor, yazıp çiziyormuşsun Aydın’da su pahalı İstanbul’da ucuz, diye. İyi, güzel yazıp çiziyorsun da benim anlamadığım; Aydın’da 1 ton da kullansan 100 ton da kullansan suyun tonu 3.68 TL." sözleriyle İstanbul'daki yüksek su fiyatlarına da dikkat çekti.

AK Partili belediye tarafından yönetilen İstanbul’dan karşılaştırma yaptı ve suyun tonunun 1-10 ton arası 4.37, 11-20 ton arası 6.40 TL, 21 ton ve üzeri kullanırsan 9.31 TL olduğunu belirten Ünüvar; "Bunun neresi ucuz, neresi indirim." dedi.

Erdem'in eşeğin derdine düştüğü için ne dediğini bilmediğini söyleyen Ünüvar; "Ah oğlum ah! Sen eşeğin derdine düşmüşsün, ne söylediğini bilmiyorsun galiba. Ben doğrusunu yazayım da, varsın ahali tartsın seni. Ne kadar eğrisin ne kadar doğru." söyleriyle eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.