BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARINDAN SUÇ DUYURUSU

BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARINDAN SUÇ DUYURUSU

Aydın BŞB'den gelen duyumlara göre en kısa zamanda bu işin arka perdesi açıklanacak.

Gerçek Gazetesi

Aydın Gündem isimli internet haber sitesinde 27.08.2015 tarihli ve imzasız olarak yayınlanan, “AYDIN BŞB’DE ŞEBEKE MODELİ” başlıklı gerçek dışı ve karalamaya yönelik yazı ile ilgili Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları suç duyurusunda bulundu.

Söz konusu yazı ile ilgili olarak Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Bozbaş, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nermin Canyurt, ASKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hakan Olkaç, Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı İbrahim Gürdal, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ertuğrul Yamen, İmar A.Ş. Genel Müdürü Ümit Erkan ve AYBEL Genel Müdürü Muharrem Şanlı Cumhuriyet Savcılığına başvurarak gerekli soruşturmanın yapılması için suç duyurusunda bulundular.

Gerçek dışı yazı ile ilgili olarak Aydın Büyükşehir Belediyesinin 28/08/2015 tarihinde Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağı gelen bilgiler arasında. Aydın BŞB'den gelen duyumlara göre en kısa zamanda bu işin arka perdesi açıklanacak. 

Kimin ne plânladığnı, nasıl yaptığını, ne amaçla yaptığını Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinin kamuoyunun önüne koyacağı gelen haberler arasında. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.