BÜYÜKŞEHİR İLE SÖKE’DE CAMİLER TERTEMİZ

BÜYÜKŞEHİR İLE SÖKE’DE CAMİLER TERTEMİZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla kurulan cami temizleme ekibi, Söke Karakaya Mahallesi Camii, İsliler Camii ve Yeşilköy Mahallesi Camii’ni pırıl pırıl yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Söke merkez ve merkez dışı mahallelerdeki camilerin düzenli temizlenmesi amacıyla kurulan cami temizleme ekibi, Söke Karakaya Mahallesi Camii, İsliler Camii ve Yeşilköy Mahallesi Camii’ni pırıl pırıl yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Söke merkez ve merkez dışı mahallelerde kurulan özel ekipler camileri temizliyor. Ekipler bugün de Söke Karakaya Mahallesi Camii, İsliler Camii ve Yeşilköy Mahallesi Camilerinde temizlik yaptı.
Özel araçları, en son teknoloji ürünü elektrikli süpürgeleri ile cami ve mescit temizliğini yapan ekip, camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve fayansları da temizledi.
Camilerde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hem cami görevlileri, hem de cemaat tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

YEŞİLKÖY MAHALLE MUHTARI TOPAN:”ÖZLEM BAŞKANIMIZDAN BAŞKA KİMSE BU İŞE EL ATMADI”

Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ahdettin Topan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinin yaptığı temizlik hizmetinden çok memnun olduklarını belirterek, ”Özlem Başkanımıza binlerce teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ekip kurmuş, camimizi tertemiz yaptılar. En küçük detayına kadar her yeri temizlediler. Allah ondan razı olsun. Özlem Başkanımızdan başka kimse bu işe el atmadı. Mahallem adına, cemaat adına Özlem Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Herkes çok mutlu oldu.” dedi.

KARAKAYA MUHTARI AKDAŞ:”ÖZLEM BAŞKAN HER ZAMAN HALKI MUTLU EDECEK DETAYLARA DOKUNUYOR”

Karakaya Muhtarı Mustafa Akdaş da, Başkan Çerçioğlu’nun ekiplerinin canla başla çalıştığını ifade ederek, “Büyük başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Camilerimizde temizlik çalışması yaptırdı. Bizler için, vatandaşlarımız için çok güzel bir hizmet oldu. Hepimiz çok memnunuz. Özlem Başkanımızın bu konularda ki hassasiyeti çok önemli. Her zaman halkı mutlu edecek, en ince detaylara dokunuyor. Ekipleri canla başla çalışıyor. Buradan bir kez daha başta Özlem Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.