ÇELİKEZ 23 NİSAN TÖRENLERİNİ PROTESTO ETTİ

ÇELİKEZ 23 NİSAN TÖRENLERİNİ PROTESTO ETTİ

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez Sökeli usta gazeteci Erol Özhavutçu’nun televizyon programında İşçi Partili olduğunu itiraf etmek zorunda kaldıktan sonra parti tabanından tepkiler yükselmişti.

İYİ Parti tabanından istifa sesleri gelmiş ve Çelikez bu sefer de milliyetçi olduğunu göstermek adına bazı fotoğraflı paylaşımlarda bulunmuştu. Bu sefer de işler tersine dönmüş ve İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Basut Çelikez'e tepki göstermiş ve istifa ederek, düzenlenen bir törenle MHP’ye geçmişti. 

Bir diğer sıkıntılı konu ise; Çelikez ve Yönetim Kurulu Üyelerinin sosyal medyadan tepki gören paylaşımları oldu. Alkol sorunu olan bir yönetim kurulu üyesinin Söke halkının ahlakına uygun olmayan bazı paylaşımlar yapması parti tabanın sabrını taşırmıştı.Bir yönetim kurulu üyesinin de Meral Akşener için "Vatan Haini" şeklinde sosyal medyada paylaşım yapması nedeniyle tepkilerin odağında kalmışlardı. 

TÖRENE ÇELİKEZ VE HİÇ BİR YÖNETİCİ KATILMADI 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 101. kuruluş yıldönümü Söke’de törenlerle kutlandı. Sabah hükümet meydanında çelenk koyma töreninin ardından halk oyunları gösterisi ve şiirler okundu, dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. 
Söke protokolünün tam kadro katıldığı törenlere İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez katılmadı ve hiç bir yöneticisini görevlendirmedi. Böylesine önemli bir günde AK Partililer gibi tavır sergileyen Çelikez için yolun sonu görüldü yorumları yapıldı. 

İYİ PARTİLİLER TEPKİLİ 
Sosyal medyadan törenleri canlı yayınlayan bir gazeteciye yorum yapan İYİ Partili bir vatandaş; “Çağlar Bey nerede? Benim partim neden bayramda temsil edilmiyor? Yoksa prostesto mu var? 'Milliyetçiyiz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz' diyeceksiniz sonra da 23 Nisan’ı protesto edeceksiniz. Kendinize gelin beyler! Cesur yürekler bu gibi bayramlarımız, değerlerimiz, önemli günlerimiz yok edilmek isteniyor ve sahip çıkmak için var. Çelikez’in bu hareketi bardağı taşırdı. Yazıklar olsun. Nerede benim İYİ Partim, törende nerede?” şeklinde serzenişte bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.