ÇERÇİOĞLU SEVGİSİ GÜRER’İ KISKANÇLIK KRİZİNE SOKTU

ÇERÇİOĞLU SEVGİSİ GÜRER’İ KISKANÇLIK KRİZİNE SOKTU

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı olan merhum Türkan Saylan’ın ismi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen muhteşem törenle Söke’de parka verildi.

Gerçek Gazetesi /Durmuş TUNA

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu katılımıyla gerçekleşen törende izdiham yaşandı. Başkan Çerçioğlu'na gösterilen ilgi görülmeye değerdi. Sökeliler Başkan Çerçioğlu'nu, “Söke seninle gurur duyuyor” sözleri ve alkışlarla karşıladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkan Saylan’ın ismi parka verilirken, törene CHP İl Başkanı Bayram İnci, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, bir önceki dönem Söke Belediye Başkanı ve Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, ÇYDD Aydın Şube Başkanı Nurten Atalay, ÇYDD Söke Şube Başkanı Meliha Özkesici, partililer, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AÇILIŞI GÖLGELEMEYE ÇALIŞTILAR... 

Özellikle ÇYDD gençliğinin Başkan Çerçioğlu'na yönelik sevgi gösterisi birilerini kıskançlık krizine soktu. Aldıkları direktiflerle gün boyu Büyükşehir aleyhine paylaşımlarla açılışı gölgelemeye çalışan bazı AK Partililer, açılışın şova dönüşmesiyle çılgına döndüler. 
Sökeli vatandaşların Başkan Çerçioğlu'na ve açılışa gösterdiği önem enbaşta AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer'i çileden çıkarmaya yetti. AK Parti tarafından açılış saatine kadar Büyükşehir aleyhine yayınlar paylaşılması dikkatlerden kaçmazken, Fatih Gürer'in açılışı eleştirmesi kıskançlık olarak değerlendirildi.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ...

Görev süresi boyunca Söke'ye dişe dokunur hiç bir hizmeti olmayan Gürer'in, Başkan Çerçioğlu'nun halk odaklı bu hizmetini karalamaya çalışması ise gülünç bulundu. Oyuncağı elinden alınmış çocuk misali huysuzlaşan, krize giren ve saldırgan açıklamalar yapan Gürer bir kez daha komik duruma düştü. 

SÖKELİLER ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİLER...

Prof. Dr. Türkan Saylan’ın ismi verilen parkı eleştiren Gürer'in çağdaşlıktan nasibini alamadığı görüldü ve Gürer'e en güzel cevabı açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar verdi. 
Vatandaşlar, "Prof. Dr. Türkan Saylan'ın anısına açılışı yapılan park zamanlama açısından çok iyi düşünülmüş bir karar. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Cumhuriyet adına, çağdaşlık adına Prof. Dr. Türkan Saylan gibi değerler unutulmamalı ve unutturulmamalı. Başkan Çerçioğlu'nu duyarlılığından dolayı kütlüyoruz." dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.