CHP HEYETİ VE AKKENTLİ’DEN YANGINDA ZARAR GÖREN MAHALLELERİN MUHTARLARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

CHP HEYETİ VE AKKENTLİ’DEN YANGINDA ZARAR GÖREN MAHALLELERİN MUHTARLARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Dün Söke’nin Sayrakçı Mahallesi ile Nalbant Mahallesi arasında bulunan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede yangın çıktı. Yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin zamanında müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Dün Söke’nin Sayrakçı Mahallesi ile Nalbant Mahallesi arasında bulunan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede yangın çıktı. Yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin zamanında müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sayrakçı ve Nalbant Mahalle muhtarlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Dün öğle saatlerinde Sayrakçı Mahallesi ile Nalbantlar Mahallesi arasında bulunan zeytinlik alanda metal taşlama makinasında sıçrayan kıvılcım nedeni ile yangın çıktı. Yangına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kısa sürede müdahale etti. Müdahale ile yangın yerleşim birimlerine ulaşmadan kontrol altına alındı.
Yangında Nalbant Mahalle Muhtarı Hasan Kabakçı’ya ait zeytinlikte kül oldu.
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Polat ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sayrakçı Mahalle Muhtarı Muharrem Kırlı ve Nalbantlar Mahalle Muhtarı Hasan Kabakçı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN ÖZCAN:”ÖNLEM ALMANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖRDÜK”
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, ikimuhtara da geçmiş olsun dileklerini iletirken, bu tür çalışmalar yapılırken gerekli tüm önlemlerin alınması gerektiğini, en ufak bir ihmalin bu tür sonuçlara neden olduğunu söyledi. Başkan Özcan,” Söke Belediye Başkanımız Mustafa İberya Arıkan’ın geçmiş olsun mesajlarını iletiyorum. Önlem almanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bir kıvılcım büyük emeklerle yetiştirilen zeytin ağaçlarının yok olmasına neden oldu. Hele ki yaz aylarında bu konularda daha çok önlem alınmalı. Herkese çok geçmiş olsun”dedi.

AKKENTLİ: “CAN KAYBI OLMAMASI TEK TESELLİMİZ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de sözlerine kendisi için büyük manevi değeri olan bölgenin yanmasından olayı çok üzgün olan Nalbant Mahalle Muhtarı Hasan Kabakçı’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Akkentli, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Büyük geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldük. Cana bir şey olmamasına şükrediyoruz, tek tesellimiz bu. Daha kötü şeyler olabilirmiş. Hasan Muhtarımız için ailesine ait zeytin ağaçlarının yanması ekonomisinden çok manevi olarak kendisini daha çok üzdü. Buradan tüm vatandaşlarımıza daha dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. İnşallah bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayız. Sayrakçı ve Nalbant Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.