CHPLİ MERSİN "JESÇİ AKP"

CHPLİ MERSİN "JESÇİ AKP"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Mersin, "Buradan soruyorum yerel seçimlerde sen jeotermal firmalarından kampanyana destek aldın mı, almadın mı?" diye AKPli vekil Savaş'a sordu

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin’in yazılı basın açıklaması şöyle:

Biliyorsunuz ilimiz dünden bu yana Köşk ilçemizde yer alan Mezeköy mahallemizin hukuksuzluğa karşı duruşuna şahitlik ediyor.

Daha kamulaştırmalar tamamlanmadan, ortada davalar varken vatandaşın arazisine cebren el koyulmaya çalışılıyor. Tabi ki AKP desteğiyle.

Görün sevgili dostlar,

AKP, konu rant olunca ne hukuk dinliyorlar ne de kural kaide. Bunlar birde Aydın’ı hata kaza yerelde yönetseymiş varın neler yapacaklarmış, buradan hareketle siz düşünün!!!

Ne köylümüzün isyanını, ne de haykırışlarını dinlediler. Göz nuru ağaçlarını kesmek için sabaha karşı 3’te mahalle halkımıza müdahale ederek, kadınlarımızın dahi yaralanmasına gözlerini yumdular.

İşte AKP zihniyeti, millete bakışı tam da bu. Konu rant olunca, konu millet dışında herhangi bir şey olunca hiçbir şeyi gözleri görmüyor dahi!.. Kulakları kadınlarımızın, teyzelerimizin haykırışlarını işitmiyor bile.

Devletimizin kolluğuyla Ayşe ablamı, Fatma teyzemi karşı karşıya getirenler utansın. Bir karış toprağı uğruna gece gündüz nöbet bekleyen kardeşlerimi, ranta kurban vermek isteyen AKP utansın.

Neredesiniz ey AKP vekilleri. Mustafa Savaş bu haykırışlar senin oradan duyulmuyor mu? Bak Köşk ağlıyor, Aydın haykırıyor. Bu hukuksuzluğa ne hikmeti var da böyle bütün duyularınızı kapatıyorsunuz. Jeotermal lobisiyle bir bağınız mı var, sempatiniz mi var?

Buradan soruyorum yerel seçimlerde sen jeotermal firmalarından kampanyana destek aldın mı, almadın mı?

İşte Köşk halkımızın, Aydın halkımızın çektiği zulmün cevabı, tam da bu soruda gizli!!!

Bilmem anlatabildim mi?

foto-1.jpegfoto-3.jpegfoto-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.