ÇYDD HAYIRSEVERLERİ BURS VERMEYE DAVET ETTİ

ÇYDD HAYIRSEVERLERİ BURS VERMEYE DAVET ETTİ

ÇYDD Söke Şube Başkanı Meliha Özkesici “Burs verme ve burs alma başvuruları 1 Eylül Salı günü başlıyor." dedi.

Gerçek Gazetesi / Gülsüm TUNA
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) öğrencilere sağladığı eğitimine destek amaçlı Burs verme ve burs alma başvuruları 1 Eylül Salı günü başlıyor.
Bu konuda gazetemize açıklamalarda bulunan ÇYDD Söke Şube Başkanı Meliha Özkesici “Dernek olarak her yıl gençlerin okumalarına destek veriyoruz. ÇYDD’nin Burs başvuruları her yıl olduğu gibi bu yıl da 01-30 Eylül arasında olup, Ekim başında Burs komisyonunun incelemesi neticesine göre Ekimden itibaren burslar verilmeye başlanacaktır.
ÇYDD Türkiye genelinde 106 şubesi ile eğitime destek vermeye devam ediyor. Her yıl onlarca doktor, eğitimci, mühendis, işletmeci mezun olarak topluma kazandırılıyor. Bizler gönüllü çalışanlar, gönülden çalışarak maddi imkanı yetersiz olan ailelerle ve gençlere yardımcı oluyoruz. Tüm bunları siz bağışçıların desteği ve yardımları ile yapabiliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi, Sökeli yardım severlerin eğitime de az veya çok demeden, Sökeli gençlerin okumasına katkı vermesini bekliyoruz. Sizin de okuyan bir kızınız, oğlunuz olsun. Yardımların en güzeli çocuk okumasına destek vermektir. Her eğitim seviyesinde öğrenci okutabilmek için Cumhuriyet Caddesi, Kocacami karşısında bulunan dernek binamıza hayırsever Sökelilerin başvurularını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.