DEBELENİP DURUYOR

DEBELENİP DURUYOR

Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yöneticisi Ömer Yıldız’ı arayıp, şikayeti bildirmiş ve akabinde Söke Tariş Pamuk Kooperatifi tarafından çalışma başlatılmış.

Eski Tariş Pamuk Kooperatifi alanında kalan atıklar nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesine vatandaşlardan yoğun şekilde şikayet gitmiş. Büyükşehir Belediye yetkilisi Fatih Akkentli, vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yöneticisi Ömer Yıldız’ı arayıp, şikayeti bildirmiş ve akabinde Söke Tariş Pamuk Kooperatifi tarafından çalışma başlatılmış.

Vatandaşlar yapılan çalışmadan memnun. Büyükşehir Koordinatörü Fatih Akkentli de alanda temizlik çalışması başladığı için Söke Tariş Pamuk Kooperatifi yetkililerine, konu ile alakadar olan Yönetici Ömer Yıldız’a sosyal medyadan teşekkür etti.
Buna rağmen beklenmedik bir açıklama geldi. Söke Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer’in talimatı ile Söke Tariş'in resmî sayfasından açıklama yapıldı. İsmail Özer’in aile fertleri ve belirli kalemşörler tarafından yazılan yazıda Akkentli’nin Söke Tariş yetkililerini aramadığı belirtilmiş. Kendilerinden bi haber oldukları kendileri tarafından yazdırılan sipariş yazıdan belli.
Akkenli tarafından Ömer Yıldız bizzat aranmış ve vatandaşların şikayetleri iletilmiştir.

Ciddiyetten uzak sipariş açıklamada, "Büyükşehir yapıyormuş gibi şov yapılıyor" denilmiş. Akkentli'nin açıklamasında böyle bir söylem kesinlikle yok ve açık açık çalışmanın Söke Tariş tarafından yapıldığı belirtiliyor.

Akkentli; "Vatandaşların şikayeti üzerine Söke Tariş alanda çalışma başlattı, teşekkür ediyorum” şeklinde net bir ifade kullanmış olmasına rağmen İsmail Özer'in takındığı tavır çok gülünç.

Söke TARİŞ’in kurumsal sayfasından yapılan açıklama Söke TARİŞ’in değil; İsmail Özer’in rahatsızlığından dolayıdır.
Ne kadar kötü niyetle bir açıklama kaleme alınıp, Söke TARİŞ’in adı kullanılarak servis edildiğini görüyoruz.
Kişisel çıkar uğruna konuyu saptırma gayretinde.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin, avuç içi kadar alanda yaptığınız temizlik çalışmasını sahiplenme gibi bir ihtiyacı olduğunu düşünmek akıl tutulmasıdır.
Ses kayıtlarından dinlediğimiz kadarıyla, İsmail Özer içine düştüğü ezikliği bastırmak için kurumu kullanıyor.
Son olayda yaşadıkları ve en önemlisi de Aydınpost'un iddiası travmaya sebebiyet verdiği belli.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanına Fatih Akkentli’yi alıp, Söke Tariş alanında yapılacak otopark ve park alanını yerinde incelemesi İsmail Özer’i yerle bir etmişti. Anlaşılan aklı hâlâ orada kalmış ki; debelenip duruyor..!

Durmuş Tuna

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.