ERKAN KAÇAR: ÜYELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

ERKAN KAÇAR: ÜYELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Erkan Kaçar gövde gösterisi yaptı.

5 Kasım tarihinde yapılacak seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Erkan Kaçar'ın tanıtım toplantısına ilgi yoğun oldu.
Söke Ticaret Odası seçimine Sarı Grup Lideri olarak giren Erkan Kaçar bugün gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında ekibini tanıttı ve projelerini anlattı.
Söke Ticaret Odası Başkan Adayı Erkan Kaçar'ın listesinde yer alan iş insanları ve projeleri beğenildi.
Söke Belediyesi iştiraki olan LİMA Spor Kafeteryada düzenlenen basın toplantısına ilginin yoğun olduğu görüldü. Listesinde bulunan iş insanlarını basın aracılığıyla seçmene tanıtan ve ve projelerini anlatan Erkan Kaçar iddialı olduğu görüldü. Ekip arkadaşlarını tek tek tanıtan ve projelerini anlatan Erkan Kaçar basın mensuplarından taktir gördü.
Yola çıktığı arkadaşlarını tek tek tanıtan ve projelerini anlatan Erkan Kaçar'ın sinevizyon gösterisi beğenildi.

"KADIN ELİ DEĞEN HER YER GÜZELLEŞİR"
Pozitif ayrımcılık yaptığını belirten Erkan Kaçar; "47 arkadaşımızla yola çıktık ve listemizde 10 kadın adayımız var. Bununla gurur duyuyoruz. Kadınların elinin değdiği her yer güzelleştiğini biliyoruz. Pozitif ayrımcılık yaptık ve arkadaşlarımız iyi ki bizimle birlikteler" dedi.

"ORTAK AKILLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ "
Söke Ticaret Odası'nın üye kaybı yaşandığını belirten Erkan Kaçar bu durumun sorgulaması gerektiğini belirterek; "Söke Ticaret Odasında çok ciddi üye kaybı yaşanıyor. Üye kayıplarının sorgulanması gerekiyor. Söke Ticaret Odasını birlikte yöneteceğiz. Ben değil biz diyeceğiz. Beraber yürüyüp beraber konuşacağız. Yedi meslek komitemizle yapacağımız düzenli toplantılarla üyelerimizin her zaman yanlarında olacağız. Oda üyelerimizin sorunları var ve sorunların çözümü konusunda birlikte hareket edeceğiz. Ortak akılla hareket edeceğiz. Birlikte yöneteceğiz" dedi.

"ODA ÜYELERİ NEDEN AYRILIYOR?"
Söke Ticaret Odasında yaşanan üye kayıplarına dikkat çeken Erkan Kaçar; "İrdelenmesi gereken çok önemli üye kayıpları yaşanıyor. Bu durumu sorgulamak durumundayız. Söke Ticaret Odası üyeleri neden ayrılma gereği duyuyorlar? Ticaret Odasının 600'e yakın üyesi borcundan dolayı askıda. Seçme ve seçilme hakkı bulunmayan üyelerimiz var. 'Benim üyem neden borcunu ödeyemiyor? Dertleri ve sıkıntıları nedir?' konusuna kafa yorulması gerekiyor" dedi.

ERKAN KAÇAR: GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Sorgulama yetisinden uzak mevcut yönetim anlayışını eleştiren Erkan Kaçar; "Dağ gibi sorunlar var ve sorgulanmıyor. Sorun çözmeye geliyoruz. Meslek komitelerimizle her ay yapacağımız toplantılarla üyelerimize ulaşacağız. Üyelerimizin dertleri ve sıkıntıları Göreve geldiğimizde sorunları çözmek için yola çıktık. Hiç bir meslek komitesindeki arkadaşım üyesini yalnız bırakmayacak. Düzenli bir şekilde üyelerle irtibat halinde olacağız. Bu gerçekten ciddi bir sıkıntı ciddi bir sorun. İnşallah hep beraber Ticaret Odasının nasıl güzel işler yaptığını, üyelerine nasıl sahip çıktığını her birlikte göstereceğiz" şeklinde konuştu.

"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE ÖNEM VERECEĞİZ"
Basın mensuplarına projeleri hakkında bilgi veren Erkan Kaçar; "KOBİ'leri üyelerimiz için harekete geçireceğiz. KOSGEB, GEKA, TKDK ve AB hibe fonlarından yararlanmaları için proje geliştireceğiz. Yardıma ihtiyaç duyan üyelerimiz için destek masamız yanlarında olacak. Üyelerimiz desteklemelerden faydalanacak. 2. projemiz de Söke Ticaret Odası Vakfı olacak. Sosyal sorumluluk faaliyetleri yapacağız. Vakıf projemiz var. Söke'nin gelişmesi için çalışacağız. Vakıf da TOBB, Odamız ve STK'ların gücünü birleştireceğiz. 3. Projemiz Söke'ye yakışır bina yeni bina olmazsa olmamız. Bütün bunlar bizim boynumuzun borcu. Benim güzel Sökem her şeyi hak ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.