ERKAN KARAARSLAN GERÇEK HABERE KONUŞTU

ERKAN KARAARSLAN GERÇEK HABERE KONUŞTU

YALAN YANLIŞ HABERLERİN YAPILDIĞI HABER SİTESİNİN SAHİBİ SERVET TÖZ'ÜN AİLESİNİ ÇERÇİOĞLU İŞE ALMIŞ...

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Erkan Karaaslan hakkında günlerdir sürdürülen linç kampanyası tutmadı. Gerçek dışı ve uydurma haberler dün Aydın Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklama ile çürütülmüştü. 

KARAARSLAN YALANCILARI ÇÜRÜTTÜ...

Yapılan karalama ve iftira dolu haberler Büyükşehir Belediyesi tarafından belgelerle yalanlanırken, kendisine ulaştığımız Erkan Karaarslan'da açıklamada bulundu. Yaşanan gelişmeler neticesinde Gerçek Gazetesine açıklamada bulunan Karaaslan; "Yazılanlar tamamen uydurma ve hayal ürünüdür. Ben Türkiye'de değişik siyasi partilere mensup bir çok belediye ve kamu kurumuna danışmalık hizmeti vermekteyim. Aydın'da sadece 2015 yılı için ASKİ ile bir danışmanlık hizmet anlaşmamız bulunmaktadır. Bunun çalışma koşulları ve  rakamsal boyutları Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyu ile paylaşıldı." dedi.

SERVET TÖZ'DE YALAN KERVANINA KATILDI

Aydın 24 Haber adlı sitenin yalan yanlış haberlerinin nedeni de merak ediliyor. Haber sitesinin sahibi Servet Töz'ün  birden bire yayın çizgisini yalan haberler ile değiştirmesi aydında günün konusu oldu. Aydın Büyükşehir'i yalan ve iftira dolu haberler ile karalama ve düşmanca tavır takınmasına ise anlam verilemiyor. 

SERVET TÖZ'ÜN AİLESİNİ ÇERÇİOĞLU İŞE ALMIŞ...

Şimdilerde Aydın Büyükşehir Belediyesine yönelik karalama haberleriyle  dikkat çeken Servet Töz'ün eşinin yanısıra çocuklarının da Büyükşehir Belediyesinde çalışıyor olmaları bir başka önemli ayrıntı. Bir başka detay ise, Servet Töz'ün aile bireylerinin Başkan Çerçioğlu döneminde işe alınmış olmaları.

SERVET TÖZ'DEKİ DEĞİŞİMİN DE NEDENİ BİLİNDİK! YAKINDA GERÇEK'TE...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.