FATİH AKKENTLİ’DEN GEÇMİŞ OLSUN PAYLAŞIMI

FATİH AKKENTLİ’DEN GEÇMİŞ OLSUN PAYLAŞIMI

Söke Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt’un, eşi ve çocukları sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, kazayı duyar duymaz hastaneye gitti.

Söke Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt’un, eşi ve çocukları sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, kazayı duyar duymaz hastaneye giderek, Muhtar Sarıkurt’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Akkentli, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da Sarıkurt Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerini iletti.

Söke Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt’un eşi Neşe Sarıkurt’un kullandığı ve içinde ikiz çocukları Ada ve Dua Sarıkurt’un da bulunduğu otomobil Atburgazı Mahallesi’nde kaza geçirdi.Karayolunda seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden Neşe Sarıkurt'un kullandığı otomobil takla atarak, yol kenarına savruldu. Araç yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Neşe, Ada ve Dua Sarıkurt'un tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Kazayı duyan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,hemen Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne giderek, Muhtar Sarıkurt ve ailesini ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

untitled-6618.jpg

Akkentli ziyaret sonrası sosyal medya hesabından da paylaşım yaparak Sarıkurt Ailesi’ne bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti. Akkentli, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Söke Doğanbey Mahalle Muhtarımız Serdar Sarıkurt’un eşi ve çocuklarını sabah saatlerinde trafik kazası geçirdiğini üzülerek öğrendim. Muhtarımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim evlatlarımızı, ailemizi daha büyük olaylardan korusun”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.