GÜLLÜBAHÇE’DE SATHİ ASFALT KAPLAMA BAŞLADI

GÜLLÜBAHÇE’DE SATHİ ASFALT KAPLAMA BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Söke’de girilmedik sokak, yapılmamış yol bırakmama" talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler Güllübahçe Mahallesi’nde asfalt sathi kaplama çalışmasına başladı. Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam,” Allah Başkanımızdan razı olsun bir telefonla tüm isteklerimiz yerine getiriyor. Sathi asfalt kaplama çalışması da mahallemize hayırlı olsun” dedi.

haber-foto-(1)-001.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Çerçioğlu’nun direktifleri doğrultusunda Söke’de dur durak bilmeden çalışıyor. Söke’nin birçok mahallesinde devam eden çalışmalar Güllübahçe’de de sürüyor. Güllübahçe Mahallesi’nde asfalt sathi kaplama çalışması başladı. Ekipler çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi için aralıksız mesai harcıyor.

haber-foto-(2)-001.jpg

Çalışmaları yakından takip eden Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam,  turistik bölge olan Güllübahçe’ye Başkan Çerçioğlu’nun yaptığı hizmetler için teşekkür ettiğini belirterek, hizmetlerin bundan sonrada devam edeceği sözünü aldığını ifade etti.

haber-foto-(3).jpg

Çam, “ Allah razı olsun başkanımız bir telefonla bizim bütün isteklerimizi yerine getirdi. Priene dünyada kanalizasyon sistemini ilk kullanan yerdi. Sağ olsun Özlem Başkan kanalizasyon yapılması gereken Güllübahçe’mizde hemen çalışmaları başlattı. Altyapıyla birlikte üstyapı çalışmaları da çok yakında bitecek. Bunu Güllübahçe de yaşayan vatandaşlarımıza gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Özlem Başkana katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi Güllübahçe’yi çok sevdiğini, hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğini söylediler. Şimdiden o hizmetler içinde teşekkür ediyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.