HANGİ METİN?

HANGİ METİN?

Bir basın mensubu olarak Ticaret Odası seçimlerinde gördüğüm bazı olayları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Söke Ticaret Odası Seçimleri tamamlandı. Metin Sakalar ve ekibi seçimlerde üstünlük sağlayarak galip çıktı.
Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum.

Ticaret Odası seçimlerinden sanırım herkes kendine düşen payı çıkarmıştır.
Bir basın mensubu olarak Ticaret Odası seçimlerinde gördüğüm bazı olayları sizlerle paylaşmak istiyorum.

AKP Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz ve bazı AKP'lilerin, Ticaret Odası seçimlerinde Metin Yavuz aday olmuşçasına paylaşımları dikkat çekti. Seçim galibiyetini kendilerine mâl etme çaba ve taktikleri dikkatlerden kaçmadı.
Herkesin merak ettiği gibi ben de merak ediyorum!
Seçimleri Metin Sakalar mı kazandı Metin Yavuz mu?
Ticaret Odasını Metin Sakalar mı yönetecek Metin Yavuz mu?
Şu bir gerçek ki; milletvekilliği görevi devam ettiği süre içerisinde Metin Yavuz tarafından Ticaret Odasının vesayet altında yönetileceği açıkça belli oldu.
Peki, Metin Yavuz bunu neden bu kadar alenen belli ediyor.

4. Grupta (gıda grubu) Metin Yavuz’un en güvendiği adamlardan birisi olan Erdinç Algür listelerden çıkamadı. Erdinç Algür aynı zamanda Metin Yavuz tarafından Organize Sanayi Bölgesine gönderilen bir meclis üyesiydi. Dolasıyla Erdinç Algür’ün şu anda Organize Sanayi Bölgesindeki üyeliği de düşmüş oluyor. Yavuz Ticaret Odası içerisindeki her türlü varyasyonu Erdinç Algür üzerinden yönetiyordu ve artık Erdinç Algür kadro dışı. Bu nedenle seçimlerde kendisinin de payı olduğunu göstererek topluma anlatacak ki, Ticaret Odasının üzerinde oluşturduğu vesayete ses çıkaran olmasın.

MHP’li Söke Belediye Meclis üyesi Metin Sakalar, Ticaret Odası Başkanlığı görevinde şimdiden AKP'nin güdümüne girdiğini ve ne istese yapacağını alenen ve açık olarak göstermiştir. Metin Sakalar elde etmiş olduğu seçim başarısını gölgeleyen Metin Yavuz’a ses çıkarmayı bırakın, yanyana fotoğraf çektirip "evet ben bugünden sonra Yavuz’un emir eriyim" mesajı vermiştir. Ticaret Odasında değişim adıyla seçimlere giren grup maalesef değişimi değil, vesayeti sürdürmeye devam edecek gibi. Ticaret Odasından gelecek adına umutları olan, güzellikler bekleyen üyeler ne yazık ki, daha ilk günden bu fotoğrafları görünce biraz burkuldular.

Ticaret Odasının Cumhuriyet Halk Partili Üyeleri de Metin Sakalar’a verdikleri destekten sonra şapkalarını önlerine koyup düşünmeliler.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekillerine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na karşı; basında, mecliste, özel sohbetlerde, toplantılarda, ağza alınmayacak hakaretler eden bu kitle ile beraber olan bir kişiye oy verdikleri için kendilerini sorgulamalılar. "Odanın siyaseti olmaz" diyerek oy verdiklerini belirten CHP’liler daha ilk günden seçtikleri oda başkanının siyaset yapması sanıyorum ki, kendilerini çok üzmüştür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.