İÇİMİZ KÖMÜR KARASI

İÇİMİZ KÖMÜR KARASI

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in yazılı basın açıklaması şöyle:

Yapmış olduğumuz AKP iktidarına ültimatom gibi açıklamaları, meğerse bunlar bir araya gelip tırnaklarını kemire kemire okuyorlarmış. Aferin size. Her ne kadar milletin karşısına çıkıp da iki kelam etmeye yüzünüz olmasa da, en azından memleketi nasıl batırdığınızı, basiretsizliğinizi öğreniyor, idrak ediyorsunuz.

Ama bunu böyle kapalı kapılar ardında yapmayın, çıkın milletin önüne milletin size çağrısına cevap verin.

Pazarlar ateş pahası, ne pazarcı satabiliyor ne de vatandaş alabiliyor beyler… Buna çözümünüz nedir? Peynir gemisi sizin dağıttığınız ulufeyle yürümüyor artık görmüyor musunuz?

Haa madem okuduğunuzu anladık, artık gelelim esas meseleye. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Bartın’da bir facia yaşandı 41 madencimiz şehit oldu. Allah rahmet eylesin.

Hatırlarsanız bundan bir buçuk yıl evvel Kuşadası ilçemizde 30 yıllık bir alt yapı borusu patlamış, ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından dakikalar içinde müdahale edilmiş, saatler içinde de eski haline getirilmişti. O gün, ne yaralanma, ne de Allah göstermesin ölüm yaşanmamış bu arızayla ilgili bir kaşık suda fırtına koparabileceğini sanan AKP Büyükşehir sözcüsü Arı, Kuşadası AKP ilçe başkanı, AKP vekili Metin Yavuz, o gün AKP yöneticisiyim diye gezen Orhan Aslan; dut yemiş bülbüle neden döndünüz bugün… Allah rahmet eylesin, cennet mekân etsin, ölen 41 kardeşimizin başına gelende ihmal var mı diye bağırsanıza, ortalığı ayağa kaldırsanıza.

Canımız yandı, ocaklara ateş düştü, yuvalar yıkıldı.

Sizin vicdanınız buraya kadar mı? 41 canın yittiği yerde kaçıp saklanan cinsten mi?

Sorumlular bulunsun, ihmal var mı yok bakılsın, Avrupa’da tek bir maden kazası olmazken, ülkemizde hem de AKP iktidarının yönettiği, devlete ait bir madende nasıl böyle bir olay olur desenize.

Diyemezsiniz değil mi? Sizin; basiretiniz de, cesaretiniz de, siyaset ilkeleriniz de tam buraya kadar. Milletin ne ekonomisi, ne canı, ne güvenliği umurunuzda bile değil.

Öyleyse hadi açılın, uzayın bu milletin başından, bu millet artık liyakatle, ferasetle, çalışkanlıkla yönetilecek; sizin beceriksizliğinizle değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.