KALLEŞCE KUMPAS KURDULAR

KALLEŞCE KUMPAS KURDULAR

“ASILSIZ HABERİ YAPANLAR BİZLERİ YILDIRAMAYACAK”

Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında gerçeği yansıtmayan haberlerden sonra Aydın. Büyükşehir Belediyesi Barınaklar sorumlusu Serdal Güleryüz kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Güleryüz,”bu yapılan kalleşce bir kumpastır” diye ifadeler kullandığı paylaşımında yapılan haberlerin iftiradan öteye gitmediğini ifade etti .
 
Gerçek Gazetesi
 
24.11.2017 tarihinde 444 40 09 iletişim hattına gelen ihbar üzerine Aydın Zeybek Mahallesi TOKİ evleri civarında kimin tarafından yapıldığı belli olmayan  köpek zehirlenmesi olayı bazı basın organları ve Sosyal Medyada bazı yayın organlarınca sanki büyükşehir tarafından yapılmış olarak gösterildi. Haberlerin aslı astarı olmadığı Bizzat büyükşehir belediyesi tarafından yapılan Kamuoyuna yapılan basın açıklamasının ardından duyuruldu.
 
Alınan ihbar sonrası olay yerinde zehirlenen 13 köpeği almayan bizzat kendi giden Barınaklar Sorumlusu Serdal Güleryüz’de sosyal medya hesabından olayı “Kalleşce kurulumuş pusu” olarak değerlendirdi. Hesabında ekibiyle birlikte bir fotoğraf paylaşarak şu yorumlarda bulundu.
 
“2017 Ekim ayındaki köpek zehirlenmesi olayına ilk müdahaleyi ben yaptım. Vicdansızlar tarafından zehirlenen 13 köpeğe hemen müdahale edip barınağa getirdim ve 8 tanesini kurtarmayı başardım. Kalleşçe kumpas kurup ne kadar saldırsanızda biz işimizi yapmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.