KILIÇDAROĞLU’NDAN TOKAT GİBİ YALANLAMA

KILIÇDAROĞLU’NDAN TOKAT GİBİ YALANLAMA

Hakkında çıkan yalan haberleri kendisine ait facebook hesabından 10 Temmuz'da yalanlayan Fatih Kılıçdaroğlu, şimdi de yazılı açıklama ile yalancıları susturdu.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ’de çalışan yeğenini kirli oyunlarına alet etmek isteyen yalancı basına tokat gibi cevap geldi. Yeğen Fatih Kılıçdaroğlu’nun adı kullanılarak kurgu haber yapanlar, düzeltme metnini yayınlamadıkları gibi düzeltme metninin asılsız olduğunu iddia etmişlerdi. 

Aydingundem.net isimli internet haber sitesinde yalan haberi yayınlayanlar, kendilerine ulaştırılan düzeltme metnini dikkate almayıp, bir çok kişiyi mağdur etmişlerdi. Hakkında çıkan yalan haberleri kendisine ait facebook hesabından 10 Temmuz'da yalanlayan Fatih Kılıçdaroğlu, paylaşımının dikkate alınmaması üzerine şimdi de yazılı açıklama ile yalancıları susturdu.  

Fatih Kılıçdaroğlu'nun "Bilgilendirme" başğıyla gönderdiği açıkmamasında şu görüşlere yer verdi;

"Son günlerde bir takım haber sitelerinde ismimin geçtiği ve amacını tam olarak tayin edemediğim maksatlı haberler yapılmakta, köşe yazıları kaleme alınmaktadır. Özellikle Erkan Karaaslan ile ismimin geçirildiği haber ve yazılar oldukça gündemi meşgul etmekte, tamamen asılsız yanlış anlaşılmaya mahal verecek ifadelere yer verilmektedir. Yayınlanan haber ve bir takım yazarların kişisel görüşlerinin yer aldığı köşe yazıları tamamen kendilerini bağlar nitelikte olup, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. İsminin geçtiği ve asılsız iddiaların yer aldığı haberlere itibar edilmemesini beyan eder, tüm kamuoyunun bilgisine sunarım."

Asılsız haberi kamuoyuna servis yapan Yalçın Yıldırım, Metin Can ve Hasan Kadife'nin bu gelişme sonra nasıl bir yol izleyecekleri ise merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.