KİLİT İSİM ÜMİT TOR

KİLİT İSİM ÜMİT TOR

Söke Tariş Başkanı İsmail Özer ve Uçak Tekstil Sahibi Yaşar Uçak arasında Organik Pamuk alışverişi olduğu artık aşikârdır.

Söke Tariş Başkanı İsmail Özer ve Uçak Tekstil Sahibi Yaşar Uçak arasında Organik Pamuk alışverişi olduğu artık aşikârdır.

Uçak Tekstil İşletmesi Sahibi Yaşar Uçak Organik Pamuk organizasyonunu yöneten isim olarak ön plâna çıkıyor. İsmail Özer ile Uçak Tekstil arasındaki bağlantıyı da Gülpaş Ortaklarından Ümit Tor’un yaptığı ortaya çıktı.

Organik Pamuk Yolsuzluğu için şöyle bir yol izlenmesi gerekiyor…
Öncelikle kapasitesi yüksek çırçır fabrikaları gerekiyor.
Daha sonra Uçak Tekstil ile bu fabrikaların alış veriş yapması gerekiyor. (Fabrikaları belirleyen yine Yaşar Uçak)..
En son olarak Avrupa’ya giden pamuğun organik pamuk Muş gibi olması için C.U. tekstile ihtiyaç duyuluyor.

Söke Tariş Başkanı İsmail Özer ile Yaşar Uçak’ı bir araya getiren Ümit Tor. Ümit beyin fabrikası Söke harici Aydın ilinin dışından pamuk işliyor. Söke Tariş ile değişik bir iç bağı var ve o konulara daha sonra geleceğiz.

Yaşar Uçak bey organik Tarım ile ilgili görüşlerini bilmiyoruz ancak İsmail Özer konusunda “Benim alışverişim Söke Tariş ile ve İsmail Özer bugün var yarın yok. Ben kurum ile çalışıyorum” şeklinde konuşma yapmış (ortak görüştüğümüz kişilere) ancak Organik Tarım konusunda sorun büyük!
Söke Ovası'nda Organik Tarım yapılmıyor ancak Yaşar Uçak C.U.'ya böyle bir evrak düzenletiyor.
Böyle söylendiğinde Yaşar Uçak sessizliğini koruyor.

Bir de bizim yazılarımızı destekleyen bir yorumu olmuş!
Şöyle ki; “Ben hesabı Söke Tariş ile görüyorum. Yönetim Kurulu Başkanı kendi içinde çiftçiye hesabını vermeli. Sorun varsa çiftçi gereğini yapar” şeklinde konuya yorum getirdiği bilgisi elimizde mevcut.

Süreç içerisinde yazılarımızın doğruluğunu ortaya koyan başka bir gelişme daha oluyor. Yaşar Uçak beyfendi hararetli bir tartışma anında ağzından şöyle bir cümle çıkarıveriyor!
"Sadece Söke Tariş değil; falanca çırçır fabrikası, feşmanca çırçır fabrikası da bu işi yapıyor” diyor.
Yaşar efendi çırçır fabrikalarının isimlerini tek tek söylüyor.
Organik Pamuk Sahteciliği yaptığını söylediği o fabrikaların isimlerini biz açıklamayalım çünkü o fabrikalarla ilgili elimizde bir belge veya bilgi yok.

Yaşar efendinin yorumundan şu sonucu çıkarıyorum!
"Yahu kardeşim! Siz Söke Tariş'in üstüne neden gidiyorsunuz? Evet, böyle bir işlem var ama bunu yapan bir tek Söke Tariş değil ki! Şu fabrika, bu fabrika da bu işi yapıyor ve onları da göz önünde bulundurun.” diyor.
Biz böyle anladık...

untitled-2267.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.