KIZILCAPINAR ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

KIZILCAPINAR ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Akaroğlu: Mahallemizde bulunan meydanlara Cem evi yapılması gibi bir isteğimiz yoktur

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Aydın'ın Germencik İlçesi Kızılcapınar mahallesinde, Cem Evi yapımı ile ilgili yaşanan gerginlik, Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Şubesi tarafından bugün saat 18:30'da düzenlenen basın toplantısıyla son buldu.
Bilindiği gibi; Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın Kızılcapınar meydana Cem Evi yapmak istediğini açıklaması Kızılcapınar sakinlerini kızdırmıştı.
Kızılcapınar Mahallesi'ndeki 7 bin 700 m2'lik alan Aydın Büyükşehir Belediyesine tahsis edilmesi sonrası Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın beklenmedik çıkışı herkesi şaşırtmıştı.

ÇERÇİOĞLU YÜREKLERE SU SERPMİŞTİ

Meydanın Büyükşehir'e tahsisine kızan Ümmet Akın'ın; "Ben oraya Cem Evi yapacaktım" çıkışı Kızılcapınar Mahallesi sakinlerinin tepkisine neden olmuştu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun konu hakkında "Meydan meydan olarak kalacak. Kızılcapınar mahallesi sakinlerinin de meydana Cem Evi yapılması yönünde bir talepleri yok. Cem Evi yapılması düşünülen ve hazineye ait arsanın kiralanması için çalışmalar bittiğinde de Cem Evi bu arsaya yapılacaktır." şeklindeki açıklaması yüreklere su serpmişti.

AKAROĞLU: MEYDANA CEM EVİ YAPILMASI TALEBİMİZ YOMKUR

Ümmet Akın'ın meydana Cem Evi yapmak istenmesi üzerine basın mensuplarının karşısına geçen dernek yönetimi, Cem Evi için Hazineye ait santral binasının olduğu arsanın  kendilerine verilmesi için Germencik Kaymakamlığı ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladılar.
Mahallelerinin meydanına Cem Evi yapılması gibi bir talepleri olmadığını söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Altan Akaroğlu, santral binasının olduğu ve hazineye ait arsayı yıllık 3 bin 500 lira karşılığında kiralayacaklarını söyledi.

"ÇERÇİOĞLU'NA BAŞTAN BERİ VERDİĞİ DESTEK VE KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ"

Altan Akaroğlu, "Bu çalışmalar olumlu sonuçlandığında, bu çalışmaların başından beri bizden desteğini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun katkılarıyla Cem Evimizi inşallah yapacağız. Bu vesileyle hizmetlerdinden ve desteklerinden dolayı Özlem Çerçioğlu'na eşekkür ediyorum" dedi.

EVRİM KARAKOZ'A SAHİP ÇIKTILAR

Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Evrim Karakoz'a da sahip çıkan Akaroğlu, "Bir kaç günden beri mahallemize yapılmak istenen Cem Evi ile ilgili çıkan asılsız haberler yapılıyor. Gerçeği yansıtmayan bu haberlerden büyük rahatsızlık duymaktayız. Güya; mahallemize yapılmak istenen Cem Evi'ni Evrim Karakoz istemiyormuş. Bu kocaman bir yalan ve iftiradır. Evrim Karakoz bizim insanımızdır ve içimizdan biridir. Büyükşehir Belediyesi ve Evrim Karakoz Cem Evi yapma çalışmalarının başından beri bize hiç tareddütsüz destek vermektedir. Mahallemizde bulunan meydanlara Cem Evi yapılması gibi bir isteğimiz de yoktur. " dedi.

cem-evi̇-2.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.