KÜFÜRBAZ İSMAİL PAMUK ORGANİZASYONUNA DAVET EDİLMEDİ

KÜFÜRBAZ İSMAİL PAMUK ORGANİZASYONUNA DAVET EDİLMEDİ

Pamuk ve pamuğa dayalı sektörleri geliştirmek amacıyla ortak birçok proje yürüten 8 kurum, küfürbaz Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer nedeniyle Söke Tariş Pamuk Kooperatifini dışladılar.

Gerçek Gazetesi/ Durmuş Tuna
İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Aydın Ticaret Borsası, Söke Ticaret Borsası, Söke Ziraat Odası, Ulusal Pamuk Konseyi, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve İyi Pamuk Uygulamaları Derneğinin Söke'de gerçekleştirdileri organizasyonda Söke Tariş Pamuk Kooperatifine yer vermediler.

KÜFÜRBAZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL ÖZER'İ İSTEMEDİLER
Ülkemizde ilk kez fiziki olarak kutlanacak olan 7 Ekim Dünya Pamuk Günü etkinliği için bir araya gelen 8 kurum arasında İsmail Özer isimli küfürbaz ve iftiracı kişinin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Söke Tariş Pamuk Kooperatifinin yer bulamaması dikkat çekti.

HERKES DAVET EDİLDİ KÜFÜRBAZ İSMAİL ÖZER DAVET EDİLMEDİ
Söke Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (TAYEM)’de gerçekleştirilecek programa pamuk sektörüne gönül vermiş herkes davet edilirken, Söke Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis Üyelerine Söke Tariş Pamuk Kooperatifi çalışanı Hüseyin Akan isimli kişinin Facebook hesabından ağır küfürler sarf eden İsmail Özer davet edilmedi.

BORSA YÖNETİMİ VE MECLİSİNE ÇİRKİN KÜFÜRLER SARF EDİP, DİSİPLİN KURULU BAŞKANI BALÇIK'A VE ATALARINA HAKARET ETMİŞTİ
Ulusal Pamuk Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Söke Ticaret Borsası Disiplin Kurulu Başkanı olan Bertan Balçık'ın şahsına ve atalarına yönelik hakaret ve iftira içerikli paylaşımları Söke Tariş Pamuk Kooperatifinin resmi Facebook hesabından yapan İsmail Özer'in nezdinde Söke Tariş Pamuk Kooperatifinin dışlandığı görüldü.

SPONSORLAR ARASINDA BİLE YER VERMEDİLER
#DünyaPamukGünü ve #İlelebetPamuk sloganları kullanılan organizasyonun sponsorları arasında da yer verilmeyen Söke Tariş Pamuk Kooperatifinin yanlış yönetim ve liyakatsiz yönetim kurulu üyeleri nedeniyle getirildiği içler acısı durumu üzüyor.
73 yıllık geçmişiyle üreticinin sigortasıyken şimdi ise çiftçi kuruluşları arasında kendisine yer bulamayan hatta dışlanan Söke Tariş Pamuk Kooperatifini düşürdüğü durum nedeniyle Kooperatif Başkanı İsmail Özer eleştiriliyor.

KOOPERATİFİ İYİ PAMUK UYGULAMASINDAN ÇIKARMIŞTI
Söke Tariş Pamuk Kooperatifini İyi Pamuk Uygulamasından çıkaran İsmail Özer'i Ulusal Pamuk Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık şikayet etmişti.
İsmail Özer'in İyi Pamuk Uygulamasından çıkma kararı nedeniyle Kooperatifin harcadığı milyonlarca lira çöpe gitmişti.
İsmail Özer yönetimindeki Söke Tariş Pamuk Kooperatifinin adı dört sezondur organik pamuk sahteciliğiyle anılıyor. İyi Pamuk Uygulamasından çıkan ve pamuk ürününün tamamını Uçak Tekstil'e veren İsmail Özer ile Yaşar Uçak arasındaki işbirliği sorgulanıyor.

24092022-yarumlari-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.