KÜRŞAT ABİNİZE SORUN!

KÜRŞAT ABİNİZE SORUN!

Nazilli'de yayın yapan ve Nazilli Belediyesinin yayın organı görüntüsü veren Cesur Haber Gazetesi habercilik dersi vermek isterken, bilgi eksikliği nedeniyle yalana başvurdu.

Gerçek Gazetesi/Durmuş Tuna
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın iş bilmezliğini Aydın Büyükşehir Belediyesine mal etmek isteyen Cesur Haber Gazetesi Yönetimi; Nazilli'deki hayvan barınağı hakkında gerçek dışı bilgiler vererek kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye çalıştı.

YALAN HABER YAPTILAR
Hayvan barınağının Aydın Büyükşehir Belediyesine devredildikten sonra kapatıldığını iddia eden yayın kuruluşu, her zaman olduğu gibi yine gerçekleri saptırmaya çalıştı. Nazilli Belediyesine devredilen ve Başkan Özcan'ın sorumluluğundaki hayvan barınağı hâlâ faaliyette olduğu halde "Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kapatıldı" şeklinde yalan haber yapılması "pes!" dedirtti.

KÜRŞAT ABİNİZE SORUN
Aydın Büyükşehir Belediyesini karalamaya yönelik yayınlarıyla dikkat çeken gazete yönetimine tavsiyemiz, bu konuda doğru bilgi almak istiyorsanız Kürşat abinize sormanız yönündedir. Kürşat abinize sorun ve doğru bilgiye ulaşıp, düzgün haber yapın. Size bu haberleri yaptıran, size gaz veren Kürşat abiniz doğru bilgiye sahip. Gerçek olan Nazilli'de bulunan barınak Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hiç bir zaman kapatılmadığı gibi, Nazilli Belediyesine devredildi ve hâlâ faaliyette.

17 SOKAK KÖPEĞİNİN ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILDIĞI HALDE SUÇLU İLAN ETTİLER
Nazilli'de dün meydana gelen ve 17 sokak köpeğinin zehirlenerek katledildiği olay Nazilli Emniyet Müdürlüğü tarafından araştırılırken; Aydın Büyükşehir Belediyesini hedef gösteren gazete yönetiminin Başkan Özcan'dan aldığı talimatla yalan habere imza attığı iddia ediliyor.
Köpeklerin kim veya kimler tarafından katledildiği henüz bilinmediği halde Aydın Büyükşehir Belediyesini hedef gösteren gazete yönetiminin yaklaşımı tepki çekiyor.

BAŞKAN ÖZCAN VAADLERİNİ YERİNE GETİRMEDİ
Millet İttifakı çatısı altında yeralan parti yöneticileri; Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın 3.5 yıllık görev sürecinde gözle görülür hiç bir icraatı olmadığını dile getiriyorlar. Millet İttifakı seçmeni de seçimlerde verdiği sözleri yerine getirmediği için Başkan Özcan'a oy vermeyeceklerini beliriyorlar. Aday gösterilmeme endişesi yaşayan Başkan Özcan, kalan 1.5 yıllık görev süresini çalışarak geçirmek yerine gerçek dışı habeler yaptırmakla zaman geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.