KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN HİZMET ÜRETMİYOR

KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN HİZMET ÜRETMİYOR

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, seçim vaadlerini yerine getirmediği gibi, halktan kopuk tutumu nedeniyle tepki almaya devam ediyor.

Gerçek Gazetesi/ Durmuş Tuna
Millet İttifakı Adayı olarak 2019 yerel seçimlerine katılan ve başkan seçilen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a tepkiler çığ gibi büyüyor.

KALAN 18 AYLIK SÜREDE NE YAPACAK?
Hiç bir seçim vaadini yerine getirmeyen Başkan Özcan'ın halktan kopuk tutumu Millet İttifakına da zarar veriyor. Ağustos böceği misali geride kalan 3.5 yılda gününü gün eden Başkan Özcan'ın kalan 18 aylık görev süresinde ne yapacak merak konusu.
Elle tutulur, gözle görülür hiç bir icraatı olmayan Başkan Özcan, Nazilli ve Nazilli halkı için tam bir hayal kırıklığı oldu.

UYARILARA KULAK TIKIYOR
Millet İttifakı seçmenini hor gören Başkan Özcan, "ben ne dersem o olur" zihniyetiyle hareket ediyor. İzlediği yanlış politikalar nedeniyle Millet İttifakında yer alan siyasi parti temsilcilerinin uyarılarını dikkate almayan Başkan Özcan, etrafında kümelenen belli bir kesimin güdümünde hareket ediyor. Belli bir gurup tarafından yönlendirilen Başkan Özcan ittifakın dokusuna zarar veriyor.

BAŞKAN ÖZCAN'A HALKIN TEPKİSİ ARTIYOR
Başkan Özcan'ın belediye başkanlığında hizmet alamayan Nazilli halkı, "Nazilli hizmet almıyor. Başkan Özcan gününü gün ediyor. Başkan Özcan'ın yönetiminde Nazilli en kötü dönemini yaşıyor. Millet İttifakı her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor. Verilen sözler yerine getirilmiyor ve Başkan Özcan bu durumdan rahatsızlık duymuyor. Hizmet alamayan Nazilli halkının tepkisi her geçen gün artarak devam ediyor" şeklinde tepki gösteriyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.