MANŞET GAZETESİ'NİN BİR YALAN HABERİ DAHA DEŞİFRE OLDU

MANŞET GAZETESİ'NİN BİR YALAN HABERİ DAHA DEŞİFRE OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesine yönelik yalan ve iftira içerikli yayınlarıyla bilinen Manşet Gazetesi bir kez daha asparagas haberle suç üstü oldu.

Gerçek Gazetesi/Durmuş Tuna
Manşet Gazetesi'nin "Karacasu İlçesi Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki esnafın açtığı tezgahlar Aydın Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından kaldırılmaya çalışıldı" şeklindeki haberinin gerçek dışı olduğu görüldü. Manşet Gazetesi'nin yalan haber birinci ağızdan yalanlandı. Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sefa Töz yaptığı açıklamayla Aydın Büyükşehir Belediyesine destek çıktı.

"BÜYÜKŞEHİR ESNAFINA DESTEK ÇIKTI"
Sefa Töz yaptığı açıklamada, "Her yıl yapmakta olduğumuz geleneksel festivalimizi bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Festivalimiz 26-27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Yaklaşık bir ay önce de bu konu konuşulmuştu. Büyükşehir Belediyesi tüm esnaflara 'ücretsiz şekilde açabilirsiniz' diye bize bilgi verdi ama dün yapılan bir haberde yanlış bir anlaşılma var. Böyle bir şey yok. Büyükşehir esnafına sahip çıktı yine. Esnaflarından hiçbir şekilde ücret talep etmedi" dedi.

"ÖZLEM BAŞKANIMIZ ESNAFIMIZIN YANINDA DURDU "
Gazete haberini yalanlayan Sefa Töz, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu esnafımızın yanında durdu ama AKP'li Karacasu Belediyesi kendi bölgesi olan yerlerde günlüğü yüz liradan 300 lira para talep ettiğini duyduk ve gördük. İsterdik ve dilerdik ki, hiçbir esnafımızdan para alınmasın. Para alınmasa ne olurdu? Karacasu’yu tanıtmak içins daha iyi olurdu, daha güzel olurdu" dedi.

"ÖZLEM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Karacasu Belediyesi tarafından alınan parayı yanlış bulan Sefa Töz, "Oradan gelecek bir gelir, bence hiç alınmasa daha iyiydi. Her zaman olduğu gibi Özlem Başkanımız esnafımızın yanında durdu. Buradan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarakda teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.