MENDERES: “HERKESİN EVİNDE HAVUZU VAR” DİYEREK KAPALI HAVUZA KARŞI ÇIKTI

MENDERES: “HERKESİN EVİNDE HAVUZU VAR” DİYEREK KAPALI HAVUZA KARŞI ÇIKTI

Toplantıda AKP’li meclis üyesi Neşe Menderes’in Kuşadası’ndaki kapalı havuz projesine verdiği itiraz dilekçesi tartışmalara neden oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı ilk oturumunda önemli gündem maddeleri ile toplandı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesinin Kuşadası’na yapacağı kapalı yüzme havuzu projesi maddesi görüşmeye açıldığında mecliste hararetli dakikalar yaşandı.

MENDERES, “HERKESİN EVİNDE HAVUZU VAR” DİYEREK KAPALI HAVUZA KARŞI ÇIKTI

Görüşülen maddeye AKP’li meclis üyesi Neşe Menderes itiraz dilekçesi verdi. Menderes’in Kuşadası’ndaki kapalı havuz projesine verdiği itiraz gerekçesi ise şaşkınlığa neden oldu. Kuşadası’ndaki her evde havuz olduğunu iddia ederek projenin gereksiz olduğunu belirten Neşe Menderes bu projenin yapılmamasını savundu.

Menderes’in gerekçesi meclis üyeleri arasında tepkilere neden olurken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her vatandaşın evinde havuz olmadığını ve yoksul vatandaşlarında spor yapma imkanına sahip olması için sosyal belediyecilik anlayışı ile bu projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’de meclis üyesi Menderes’e öneri olarak, evlerindeki havuzu kullanıp kullanamayacaklarını sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.