METİN CAN; "BEN, DEVLET ELİYLE KOMPLONUN DİPLOMALI SUİKASTÇİSİYİM"

METİN CAN; "BEN, DEVLET ELİYLE KOMPLONUN DİPLOMALI SUİKASTÇİSİYİM"

Metin Can isimli bu güvenilmez kişinin, 9 yıl önce yazdığı itiraf yazısındaki ifadeler ne kadar rezil bir kişi olduğunu gözler önüne seriyor.

31 Ocak 2013 tarihinde yazdığı itirafname ile Aydın Valiliği kurgulu kumpasın taşeronu olduğunu anlaşılan Metin Can isimli şahıs, bir çok kişiye yönelik itibar suikastleriyle yine gündemde...
Ancak bu kez karşısında biz varız.
Meydan boş değil ve istediği gibi cirit atamıyor.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay hakkında alçakça iftiralar atan bu kişi, güvenilmez ve yalancı bir kişilik sahip.
Kumpas suçu işlemiş ve bunu da itiraf etmiştir.
Kumpas suçlusudur.
Metin Can isimli bu güvenilmez kişinin, 9 yıl önce yazdığı itiraf yazısındaki ifadeler ne kadar rezil bir kişi olduğunu gözler önüne seriyor.
İtirafnamesinde, "Dün polis babam uykumdan uyandırdı…. Hak yedin, telafi et şerefsiz..." şeklinde ifadeler kullandığı görülen Metin Can isimli şahsın akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.

Kumpasın taşeronluğunu üstlenen sözde gazeteci kendisine verilen taahhütler yerine getirilmediği için Başkan Özlem Çerçioğlu'na kumpas kurduklarını, yazdığı olayın kurgu hatta Devlet eliyle komplonun suikastçisi olduğunu itiraf etmişti.
Mide bulandıran itirafların sahibi bu kişi, birileri tarafından yine kullanılmaya başlandı.
Başkan Çerçioğlu'na düzenlenen komplo için büyük oyun, kendisini de oynanan oyunun diplomalı suikastçi olarak nitelendirmekten çekinmeyen hasta kişilikli bu kişinin ipliğini pazara çıkardık.
Belgeli yayınlarımız üzerine bu kişiden medet umanlar endişeye kapıldı.
Şimdi siz düşünün!
Nasıl bir belaya bulaştığınızı er veya geç göreceksiniz.

Kumpas haberini dönemin Aydın Valisi Avni Coş'un kendisine gönderdiğini ve evrakları Menderes Park'ta Abdurrahim Dikbaş'tan teslim aldığını açıklayan kumpasçı Metin Can, belgelerin Vali Yardımcısı Zeki Koçberber'in odasında plânlandığını ve Valilik Basın Danışmanı Bekir Aygül'e yazdırıldığını da itiraf etmişti.
Aklı başında bir kişinin kullanmayacağı sözler sarf eden kumpasçı Metin Can itirafnamesinde kendisini aptal olarak nitelendirerek, Avni Coş tarafından suikastçi olarak kullanıldığını yazmıştı.

YORUMU AYDIN HALKINA BIRAKIYORUM
Metin Can isimli kumpasçıya verilen sözler yerine getirilmemesi üzerine, alçakça kurulan kumpasın her detayını ifşa olmuştu.
Verilen sözler gecikince gözü dönen ve kendisini kullananlardan intikam almak için ahlaksız kumpas girişimini adeta kusan sözde gazeteci Metin Can'ın itirafnamesindeki mide bulandıran ifadeler tüyler ürpertici.
Alçakça kumpasta isteyerek yer alan ve hiç bir suçu olmayan insanların günahına giren Metin Can isimli kişinin itirafnamesini aynen yayınlıyor ve yorumu Aydın halkına bırakıyorum!

**
Buyurun size bir kumpas itirafçının kaleminden ahlaksızlığın perde arkası!
"...Olaydaki iki polis Aydın Valiliğine çağırılmış, Hüseyin Avni Coş’un seyyar yardımcısı Zeki Koçberber’in huzurunda, Bekir Aygül’e senaryo yazdırılmış…. Olay sonrası yapılan soruşturmada evrakların sahte ve sonradan başka yerlerde düzenlendiği ortaya çıkmış, yalancı şahitlik yapmayan adam gibi adam, kimlik ve kişilik sahibi onurlu polis şefleri Hüseyin Avni Coş’un talimatıyla görevlerinden alınmış, yalancı şahitlik yapan polisler ödüllendirilmiş… Ve o süreçte, BİM, Aydın Valiliği, Aydın Kaçakçılık Organize Şube Müdürlüğüne, Özlem Çerçioğlu’nu görevden aldırmak için çok sayıda ihbar gitmiş… Sonuçta; kendini çok zeki zanneden ben aptal suikastçinin haberleri ardından, ‘Böyle bir olay olmadı…. Olsa zaten saklamazdık, gereğini yapardık’ diyen Tacettin Müdür ve diğer adam gibi adam, polis gibi Polis Şefleri görevlerinden alındı…. Dün gece rüyama girdi rahmetli babam ve Tacettin Müdür…. Aylardır uykular tutmaz, sabahlar olmaz benim için…. Çünkü bu siyasi suikastte mermiyi sıkan bendim…. O yüzden aynen 31 Ocak tarihinde, polis şeflerinin huzurunda Aydın Valiliği Basın Danışmanı Bekir Aygül’ün ağzına sıçtım… ‘Bu olayda mektubun yazdırıldığı piyon sen, haberi veren suikastçi ben…. Haberi servis eden Abdürrahim Dikbaş…. Hak yedik…. Tacettin Müdür gibi adam gibi adam, vatan evladının başını yedik…. Özlem Çerçioğlu’nun da hakkını yedik…. Servisçi siz, suikastçi bendim. Dün Polis babam uykumdan uyandırdı…. Hak yedin telafi et şerefsiz dercesine, Tacettin Müdürümü gördüm rüyamda…. Gördüm rüyamda, haksızlığa, yalana alet olmayıp, görevden alınan vatan evladı adam gibi adam polis şeflerini…. Konuş Osman Yılmaz konuş…. Konuş Abdürrahim Dikbaş konuş… Üçümüz birden hak yedik, yatacak mezarımız yok…. Özellikle Tacettin Müdürüm, yalan beyan vermedikleri için görevden alınan polis Şeflerim, Özlem Çerçioğlu, mezardaki babam, affedin beni Haklarınızı yedim, yatacak mezarım yok da soracak hesabım çok…."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.