MUHTAR DALMA “ BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUM

MUHTAR DALMA “ BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUM

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri her zaman olduğu gibi bu önemli salgın döneminde de vatandaşların yanında. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile sabahın erken saatlerinde yola düşen ekipler vatandaşları ziyaret ederek onları dinliyor.

DALMA “ BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUM
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri her zaman olduğu gibi bu önemli salgın döneminde de vatandaşların yanında. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile sabahın erken saatlerinde yola düşen ekipler vatandaşları ziyaret ederek onları dinliyor. Ekiplerin son durağı Söke’ye bağlı Sarıkemer Mahallesi oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dikkatle dinlendi, çözüm bulunması için çalışma başlatıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların hemen hemen tüm sorunlarını kısa bir sürede çözüme kavuşturuyor.
Ekipler bugünde sabahın erken saatlerinde Söke İlçesi Sarıkemer Mahallesi’ne gitti. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelindi. Onları tek tek dinleyen Akkentli ve ekibi sorunlarını, talep ve önerileri dikkatle dinlendi, çözüm bulunması için çalışma yapıldı. Akkentli, vatandaşlarımıza Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini de iletti.

SARIKEMER MUHTARI MEHMET DALMA “ BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUM”

Sarıkemer Mahallesi’ne yapılan hizmetler hakkında konuşan Mahalle Muhtarı Mehmet Dalma,“ Özlem Başkanımıza halkımıza göstermiş olduğu sosyal belediyecilik anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. AYBA ve ASKİ’den çok memnunum. Bir sözümüze koşup geliyorlar. Bizim işlerimiz genellikle ASKİ ile alakalı oluyor. Gece gündüz yanımızdalar. Allah razı olsun.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.