MUHTAR TUNÇ "TOPUKLU EFE VARSA SORUN YOK"

MUHTAR TUNÇ "TOPUKLU EFE VARSA SORUN YOK"

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler bu kez de sabahın ilk saatlerinde Söke’ye bağlı Yenidoğan Mahallesi’ne giderek vatandaşları ziyaret etti.

Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yenidoğan Muhtarı Tuncay Tunç,”Güne Topuklu Efe’nin selamı ile başlamak çok güzel. Sosyal hizmet çok farklı bir mesele bunu en iyi yapan ise Özlem Başkanımız” dedi.

hbr-(1)-005.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabahın ilk saatlerinde Söke’ye bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dikkatle dinlendi, çözüm bulunması için çalışma başlatıldı.

hbr-(2)-005.jpg

TUNÇ” GÜNE TOPUKLU EFENİN SELAMI İLE BAŞLAMAK ÇOK GÜZEL” 

Yenidoğan Mahallesi’nde sabahın erken saatlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekiplerini görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Yenidoğan Mahalle Muhtarı Tuncay Tunç ” Güne Topuklu Efe’nin selamı ile başlamak çok güzel. Güneş doğmamış,hava karanlık ama karşımızda Koordinatörümüz Fatih Akkentli var, Özlem Başkanımızın selamını ve hizmetini getiriyor. Sosyal hizmet çok farklı bir olay. Bunu en iyi yapan ise Özlem Başkanımız. Halkımız çok memnun, bizlerde memnunuz. Hele ki Yenidoğan Mahallemizin alt yapı çalışması için talimat vermesi, ekiplerin proje çalışmalarına başlayıp, işin ihale aşamasına gelmesi bizi heyecanlandırıyor. Allah razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

hbr-(3)-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.