MUSTAFA DİNÇ: SÖZDE DANIŞMANI VE SÖZDE SİYASİ DANIŞMANI

MUSTAFA DİNÇ: SÖZDE DANIŞMANI VE SÖZDE SİYASİ DANIŞMANI

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AKP Aydın Milletvekili Ömer Özmen'e tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AKP Aydın Milletvekili Ömer Özmen'e tepki gösterdi.
Haber: Durmuş Tuna
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilgili Bürokratları hedef alan Emin Aydın ile sosyal medya paylaşımcısı Serhan Seyhan biryerlerden aldıkları talimatla iftira içerikli paylaşımlarıyla itibar suikastine devam ediyorlar.
ÖZMEN'İ HEDEF ALDI, MUSTAFA SAVAŞ'I İŞARET ETTİ
Sosyal medya paylaşımında AKP Aydın Milletvekili Ömer Özmen'i hedef alan ve AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ı işaret eden Mustafa Dinç, "Sayın Özmen, bu iftiraları kaleme alanlar AKP milletvekili Mustafa Savaş'ın sözde basın danışmana ve sözde siyasi danışmanı olarak iddia edilen şahıslar!
Bilmiyorsanız öğrenmiş olun...
İftara ile abat olunmaz!" şeklinde paylaşım yaptı.
BİRÇOK SUÇTAN YARGILANIYORLAR
Denge Gazetesi Yöneticisi Emin Aydın ile sosyal medya paylaşımcısı Serhan Seyhan'ı işaret eden Mustafa Dinç, iki ismin de Mustafa Savaş'ın danışmanı oldukları yönünde iddialar olduğunu ifade etti.
Emin Aydın ile Serhan Seyhan iftira, hakaret, kumpas kurma, kişisel bilgileri izinsiz ele geçirme, kişisel bilgileri izinsiz olarak kullanılama, evrakta sahtecilik gibi birçok suçtan dolayı yargılanıyorlar ve bazılarından ceza aldılar. Buna rağmen iftarlarına devam eden Emin Aydın ve Serhan Seyhan'ın AKP'li Aydın milletvekilleri ile yakınlıkları biliniyor.
MUSTAFA SAVAŞ YALANLAMIYOR
Emin Aydın ile Serhan Seyhan'ın milletvekili Mustafa Savaş'a danışmanlık hizmeti verdikleri yönündeki iddialara sessiz kalınması dikkat çekiyor. Mustafa Savaş'ın iddiaları yalanlamaması Aydın ile Seyhan'ın milletvekiline danışmanlık hizmeti verdiği yönündeki iddiaları güçlendiriyor.
SUÇ ÜSTÜ OLDULAR
Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye personeline ait kişisel bilgileri izinsiz ele geçirmek suretiyle düzmece ihbar mektubu hazırlayan Denge Gazetesi Yöneticileri, ihbar mektubunu Aydın Valisi ve Aydın Cumhuriyet Savcısına göndermişlerdi. Düzmece ihbar mektubunun gazetenin kadın çalışanı tarafından postaya verilme anı kameralara yansımış ve suçüstü olmuşlardı.
Serhan Seyhan da belediye ihalesine teklif verebilmek için kendisi adına üniversite diploması hazırlamış ve ihale komisyonu tarafından evrakta sahtecilik fark edilince suçüstü olmuştu.

untitled-2703.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.