NAZİLLİ UYUTULUYOR

NAZİLLİ UYUTULUYOR

Nazilli Belediyesi hikâyesi bununla bitmiyor. Yalnızca kamuya açık kaynaklardan yaptığım bir araştırmam, kamuoyuna"yok artık!" dedirtecek türden.

Daha önceki yazılarımda, Nazilli Belediyesi’nin "Topçuoğlu" isimli firmayla “adeta aşka” dönüşmüş, içinde bir çok soru işareti barındıran ilginç hikâyesini yazmış ve "nedir bu 'Topçu' aşk?" demiştim.

"15 km. mesafeden öteye tesisi olanlar ihaleye giremez" benzeri şartları vs. vs. gerekçeler "sinek küçüktür ama çok mide bulandırır" cinsinden ve zaman içinde belki de Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın çok başını ağrıtacak.

Tabiiki de Nazilli Belediyesi hikâyesi bununla bitmiyor. Yalnızca kamuya açık kaynaklardan yaptığım bir araştırmam, kamuoyuna"yok artık!" dedirtecek türden.
Bir bölümünü takipçilerimle paylaşayım!
Nazilli Belediyesi'nin 1 yılda yalnızca 3 kez açık ihaleyle alım yapmış olduğunu biliyor musunuz? Buna karşılık diğer yöntemlerle yapılan alım sayısı (pazarlık, davet, doğrudan temin vs.) tamı tamına 1678…
Şaka gibi değil mi?

Neyse, Nazilli Belediyesi muhabbetini “ŞİMDİLİK” bir kenara bırakalım.
Vızıldayan AKP meclis üyesi geçtiğimiz günlerde Köşk’ün bir köyünde bir vatandaşımızın başına gelen bir talihsizliğe, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkanının anında el atmasını içine sindirememiş.
Beyefendi; olay AKP’nin ilçe belediyesini yönettiği bir yerde oldu. Senin hükümetinin çıkardığı yönetmelikle bu iş ilçelere görev olarak verildi.
Söylesene AKP belediyelerine?
Görevinizi yapın! desene.
Yok, diyemez ama anca vız, vız, vız.

14 Temmuz 2021 tarihli kanun değişikliği ile bu işe ilçe belediyelerini AKP sokmuş, bak öğren öğren.
Bırak haset etmeyi, bırak kıskançlığı, iş yapın iş iş!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.