"ORMANLIK ALAN YANARKEN NEREDEYDİNİZ?"

"ORMANLIK ALAN YANARKEN NEREDEYDİNİZ?"

Söke’ye bağlı Akçakonak Mahallesi’nde ormanlık alanda dün saat 21:30'da yangın çıktı. Yangına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri 8 itfaiye aracı, 4 arazöz ve 50 personelle müdahale etti.

BAŞKAN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU TALİMAT VERDİ
Alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve yangın ihbarı üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla ekipler hızla bölgeye hareket etti.

Kısa sürede yangın bölgesine ulaşan ekipler ve Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, CHP Söke Gençlik kolları başkanı Mustafa Kemal Çakır ve Söke CHP Gençlik kolları üyeleri yangın kontrol altına alıncaya kadar yangın bölgesinden ayrılmadılar.

AKP İLÇE YÖNETİMİ VE METİN YAVUZ YANGIN BÖLGESİNE GİTMEDİ
Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes ve beraberindeki grup yangın söndürme çalışmalarında mahalle sakinlerinin yanında yer almadılar. Yangın söndürüldükten saatler sonra ancak bugün Akçakonak Mahallesine "geçmiş olsun ziyareti" için giden Sibel Menderes ve arkadaşlarına vatandaşlar yüz vermedi. Mahalle sakinlerinden "ormanlık alan yanarken neredeydiniz?" şeklinde eleştirilen Sibel Menderes ve beraberindekiler neye uğradıklarını şaşırdılar. AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz Söke'de olduğu halde yangın mahalline girmemesi nedeniyle mahalle sakinleri tepki gösterdi. Ormanlık alan yanarken ortalıkta görünmeyen Metin Yavuz'un bugün de yangın alanına gitmediği görüldü. Metin Yavuz daha önce de Argavlı Mahallesi'nde çıkan yangın bölgesine gitmemişti.

whatsapp-image-2022-08-19-at-19-58-58-1.jpegwhatsapp-image-2022-08-19-at-19-58-58.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.