ÖZEL İDARE BIRAKTI, ÇERÇİOĞLU TAMAMLIYOR

ÖZEL İDARE BIRAKTI, ÇERÇİOĞLU TAMAMLIYOR

Akkentli: Aydın İl Özel İdare'nin kapanmadan önce yapmaya başladığı ancak yarım bıraktığı hizmeti tamamlamak Büyükşehir Belediyemize nasip oldu

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY
Avcılar-Demirçay arası iki üç yıl kadar önce açılan zeytinlik yoluna yağışlar ve dağlardan gelen kaynak suları zarar vermeye başlayınca köylünün yardımına Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri koştu.
Avcılar Mahallesi Muhtarı Şevket Kırlıdurmuş ile Demirçay Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın Kulaksız'ın başvurusu üzerine pazartesi günü ham zeytinlik yolunda Büyükşehir Belediyesi ekipleri yağmursuyu kanalı açma ve yolun belirli noktalarına büz döşeme çalışmalarına başladılar.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Koordinatörü Fatih Akkentli, "Aydın İl Özel İdare tarafından açılan Avcılar-Demirçay arasındaki zeytinlik yolunda altyapı konusunda sıkıntılar vardı. Avcılar ve Demirçay muhtarlarımızla yaptığımız görüşmeleri Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu'na ilettik. Başkanımız derhal gereken çalışmaların yapılması emrini verdi. Ekiplerimiz yağmursuyu ve dağdaki kaynaklardan sızan suyun yol zeminine zarar vermesini önleyebilmek için öncelikle yol kıyısına yağmursuyu kanalı açma ve gereken noktalara da büz döşeme çalışmaları başlattılar. Yaptığımız çalışmalarla yolun değişik noktalarına 800'lük ve 1000'lik büzler döşenerek yolun zarar görmesi önlenecek. Aydın İl Özel İdare'nin kapanmadan önce yapmaya başladığı ancak yarım bıraktığı hizmeti tamamlamak Büyükşehir Belediyemize nasip oldu" dedi.
Avcılar Mahalle Muhtarı Şevket Kırlıdurmuş  yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bu yol köyümüz için özellikle zeytin mevsiminde büyük önem taşıyor, bahçelerimizdeki zeytinleri indirmemizi, hayvanları otlağa çıkarmamızı kolaylaştırıyor. Konuyu ilettiğimiz Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu'nun derhal yapılması yönünde verdiği talimat bizleri memnun etmiştir. Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu'na ve ekiplere teşekkür ederiz" dedi.
DOĞANBEY’DE İÇME SUYU HATTI DÖŞENİYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir başka ekip te Doğanbey Mahallesi’nde bir sokakta içme suyu hattı döşeme çalışmaları başlattı.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Fatih Akkentli, Burada 350 metre 90’lık pvc içme suyu hattı döşeme çalışmaları başlattık. Yeni açılan bu sokağımızda yaptığımız çalışmalarla abone ve parsel bağlantılarını da yaparak vatandaşlarımızın sıkıntısını ortadan kaldıracağız” derken, Doğanbey Mahalle Muhtarı Nihat Kaya, “Konuyu ilettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu kendine yakışır bir duyarlılık göstererek ekipleri hemen gönderdi. Yapılan çalışmalar için minnettarız. Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.