ÖZER VE AVUKAT OĞLU ALİ ÖZER AYDIN'DA GÜNDEM OLDU

ÖZER VE AVUKAT OĞLU ALİ ÖZER AYDIN'DA GÜNDEM OLDU

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer ve avukat oğlu Ali Özer hakkında Söke Cumhuriyet Savcılığına ulaşan ihbar "yazıklar olsun size" dedirtti.

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer ve avukat oğlu Ali Özer hakkında Söke Cumhuriyet Savcılığına ulaşan ihbar "yazıklar olsun size" dedirtti.

Haber: Durmuş Tuna
Bir süredir sahte hesaplardan yapılan ahlaksızca paylaşımların İsmail Özer ve avukat oğlu Ali Özer'in organizasyonuyla F.Ö. isimli kadın tarafından yapıldığı belgeleriyle anlaşıldı. İsmail Özer ile sahte Facebook hesabını para karşılığında yönetmesi için anlaştığı F. Ö. arasındaki watshap yazışmaları oluşturulan kumpas organizasyonunu ve ahlaksızlığı gözler önüne serdi.

AYDIN'IN BAŞINA BELA OLDULAR
F.Ö. isimli kadına ödeme yapmak suretiyle oluşturulan "Sökeposthaber" isimli sahte hesap üzerinden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın ve Söke CHP Yöneticileri, Yargı Mensupları ve İş İnsanlarına yönelik kişilik haklarına zarar verecek şekilde paylaşımlar yapılıyordu. Gerçek dışı paylaşımlarla itibarsızlaştırılmaya çalışılan onlarca kişiye kurulan kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağı sonunda kendi kendini deşifre etti. İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'in kumpas çarkının tam göbeğinde yer aldıkları görülen organizasyonda kullanılan F.Ö. isimli kadın her şeyi itiraf etti. Aydın'ın başına bela olan "Sökeposthaber" isimli sahte Facebook hesabını yönetmekte kullanılan F. Ö. savcılığa verdiği ifadesinde şantaj nedeniyle bu paylaşımları yapmak zorunda kaldığını belirtti.

F.Ö. : CAN GÜVENLİĞİM YOK, TEHDİT GÖRÜYORUM
"Sökeposthaber" isimli sahte Facebook hesabını F.Ö. isimli kadının kullandığı ve onlarca kişinin şahsına ve aile bireylerine varana kadar küçük düşürücü paylaşımlar yapıldığı birinci ağızdan yapılan itirafla anlaşıldı. İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'den tehdit ve şantaj gördüğünü belirterek Cumhuriyet Savcısına ifade veren F. Ö. yaşananları birbir anlattı.

ÇOK SAYIDA SUÇ DURUSUNDA BULUNULMUŞTU
Sahte Facebook hesabından yapılan paylaşımlar nedeniyle mağduriyet yaşayan çok sayıda kişi suç duyurusunda bulunmuş ve saldırıların kaynağına ulaşılmasını istemişti. Onlarca kişinin hedef alındığı ahlaksızca paylaşımın organize edildiği kumpas çarkını yöneten isimler sonunda ortaya çıktı. Kendileri hakkında iftira ve hakaret içerikli paylaşım yapılan kişilerden elde edilen teknik verilerle kumpas organizasyonu çöktü. Yüksek Yargı Kademesindeki Devlet Görevlileri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Yöneticileri ve Sökeli İş İnsanlarına, Çiftçilere ve Üreticilere yönelik iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle çok sayıda suç duyurusunda bulunulmuştu.

İSMAİL ÖZER İLE AVUKAT OĞLU ALİ ÖZER SUÇLAMALARIN GÖBEĞİNDE
Kumpas organizasyonunun sosyal medya ayağında S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'in olduğu belirtilirken; mağduriyet yaşayan onlarca kişinin hakaret, iftira ve küfür nedeniyle dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. F.Ö. isimli kadın Cumhuriyet Savcılığına yaptığı suç duyurusunda baba ve oğuldan şikayetçi oldu. İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'den aldığı talimatla "Sökeposthaber" isimli sahte sosyal medya hesabını yönettiğini itiraf eden ve aralarında yaşanan watshap yazışmalarıyla da suçlamasını belgeleyen F. Ö. isimli kadın İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'i ateşe attı.

PAYLAŞIMLARIN İSMAİL ÖZER TARAFINDAN YAPTIRILDIĞI BELGELENDİ
S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer ile F. Ö. isimli kadın arasındaki çirkin ilişkinin ortaya çıkmasıyla birlikte Aydın'da adeta yer yerinden oynadı. Tehdit, küfür, şantaj ve iftira paylaşımlarını İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'in yaptırdığı belgelerle yargı merciine iletildi. İsmail Özer’in kullandığı 0 (532) 521 .. .. numaralı telefondan, F. Ö.’nün kullandığı 0 (532) 699.. .. numaralı telefona çok sayıda yönlendirici mesaj atıldığı ortaya çıktı. 08 Temmuz 2023 tarihinde Yüksek Yargı Mensubu Devlet Görevlisi ile Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli hakkında "Sökeposthaber" isimli sahte Facebook hesabından paylaşılmak üzere iftira içerikli yazışma yapıldığı görüntülendi. İsmail Özer ile F.Ö. arasında yapılan paylaşımda Kumpas çarkının nasıl çalıştığı görülüyor.

ORGANİZASYONDA BASIN MENSUPLARI DA OLABİLİR
Oluşturulan kumpas organizasyonununda bazı basın kuruluşlarına mensup gazetecilerin de olduğu konuşuluyor. İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'in dahil olduğu anlaşılan kumpas organizasyonunda bazı trollerin İzmir ve Aydın’dan destek verdikleri tahmin ediliyor. F.Ö.'nün vereceği ifadeler ve telefon hattının incelemesiyle ahlaksız yapı her yönüyle deşifre olacak.

KUMPAS ÇARKINDA YER ALAN HERKES ORTAYA ÇIKACAK
"Sökeposthaber" adlı sahte internet sitesinde paylaşılan tüm iftiraları kendisinin yaptığını itiraf eden ve watshap yazışmalarıyla da iddialarını belgelendiren F. Ö.'nün İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer'den şantaj suçlamasıyla şikayetçi olması kumpas çarkının çok önemli darbe aldığının göstergesi. F. Ö. dışında kumpas organizasyonunda başka kimler olduğu bir bir ortaya çıkacak. Savcılık Makamının yürüteceği titiz çalışma sonucunda başta İsmail Özer ile avukat oğlu Ali Özer olmak üzere kumpas çarkında yer alan başka isimlerin de deşifre olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

untitled-3283.jpg

cvncvnnvc.jpg

cvnnvcnvc.jpg

mvbmbvmvb-1.jpg

ncvnvc.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.