ÖZGÜR ATACAN; PROJEYE KATILIM GURURUNU YAŞIYORUZ

ÖZGÜR ATACAN; PROJEYE KATILIM GURURUNU YAŞIYORUZ

S.S. Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği, Bm-Fao'nun (Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü) davetlisi olarak destek projesi toplantısına katılım sağladı.

S.S. Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği, Bm-Fao'nun (Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü) davetlisi olarak destek projesi toplantısına katılım sağladı.
Türkiye’deki balıkçılık turizmine destek olmak için bir araya geldiklerini söyleyen Birlik Başkanı Özgür Atacan, paydaşlar olarak küçük ölçekli balıkçılar ve balık yetiştiricileri için gelir kaynaklarını çeşitlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

aaaa-kullan.jpg

Atacan yaptığı açıklamada, "BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Orta Asya Alt Bölge Koordinatörü ve Türkiye Temsilcisi Viorel GUTU ve heyeti ile Tarım Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIK TURİZMİ GELİŞTİRİLMESİNE DESTEK PROJESİ kapsamında BM, FAO'nun davetlisi olarak davet edilmiş olmanın gurunu yaşıyoruz.Toplantıda Avrupa ve Asya Ofisi Proje Directörü Haydar Ömer'in sunumları, Daire Bşk. Doç. Dr. Mahir Kanyılmaz'ın kapanış konuşması önemli mesajlar içeriyordu. Birlik olarak ilgili projenin yönetmelik ve uygulanabilirliği adına söz almış olmak ve yasa hazırlığı içerisinde yer almış olmanın gururunu yaşıyoruz. S.S. Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği olarak Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüzün toplantıda tam kadro hazır bulunduk. Aydın bölgemizdeki kooperatiflerimiz hakkında sorunlar ve çözümleri uzun uzadıya konuşuldu. Doç. Dr. Mahir Kanyılmaz daire başkanı olarak bizzat Tabiat Varlıkları Genel Müdürlüğüne gideceğini ve bizzat iletişim kuracağını belirtti. Dalyanlarımızın kiralama sürecini yakından takip ettiklerini ifade etti. Barınaklarımızın kiralama süreci ile ilgili Genel Müdürümüz ve Ali Hakan Uçar Kaynak Yönetimi Ve Balıkçılık Yapıları Daire Bşk. ve tüm idarecilerle bütün konuları gözden geçirerek, balıkçı barınaklarımızın nasıl kiralama işlemlerinin tamamlanacağı hususunda konular üzerinde netleşildi. S.S. Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği olarak tüm dostlarımıza, bizleri destekleyenlere, yanımızda her daim olan BM-FAO'ya, bizleri hiç yalnız bırakmayan Bakanlığımız, Genel Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüğümüze, SÜRKOOP'a, Başkan Ramazan Özkaya'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

untitled-2872.jpg

untitled-2871.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.