"PARALAR YANDAŞA DEĞİL, ESNAFA ÇİFTÇİYE AKTARILSA BU İŞ ÇÖZÜLÜR"

"PARALAR YANDAŞA DEĞİL, ESNAFA ÇİFTÇİYE AKTARILSA BU İŞ ÇÖZÜLÜR"

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Söke ziyaretinin sonunda Söke Şehir İçi Kooperatifi'ni ziyaret ederek, şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Milletvekili Bülbül," Türkiye'de paralar vergiler zengine yandaşa değil esnafa çiftçiye aktarılsa bu iş çözülür arkadaşlar. "dedi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Söke ziyaretinde son olarak Söke Şehir içi Kooperatifi'ni ziyaret etti. Ziyarette CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı Nursel Tunç, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.
Milletvekili Bülbül'ü Söke Şehir içi Kooperatifi Başkanı Nazım Balı ve kooperatife bağlı şoförler karşıladı.

KOOPERATİF ÜYELERİ MAZOT ZAMLARINA İSYAN ETTİ
Ziyarette konuşan kooperatif üyesi Gürcan Taşkaya, her gün kan kaybettiklerini belirterek, bu yükü kaldıracak güçleri kalmadığını dile getirdi. Taşkaya, "Kamu hizmeti yapıyoruz ama bizleri anlayan yok. Mazotu, parçası çalışanı perişan haldeyiz. Bir çözüm bulunmazsa parçalanıp gideceğiz. Başkana geçen gün" hep cepten gidiyor çekeyim arabayı çalıştırmayayım" dedim. Başkan bana çekemezsin kamu hizmeti yapıyorsun dedi. Ama ben her gün kan kaybediyorum bu vücut bu yükü kaldıramayacak. Bittik. Zam yapılsa bu sefer yolcu binmeyecek. 10 lira olsun kim binecek. Binmeyecek vatandaş. "dedi.
Tüm üyeleri adına konuşan kooperatif başkanı Nazım Balı, artık kendi şoförlerinin sigorta primlerini bile yatıramaz hale geldiklerini söyledi. Başkan Balı, "Şoför sigorta primini ödeyemiyoruz çok yüksek. Mazot aldı başını gitti. Evimize ekmek götüremiyoruz. Şoför zaten bulamıyoruz. İnanın kendi şoförlerinizin sigorta primlerini yatıramıyoruz. En azından bu sigorta primleri düşsün. Biz bunların düşürülmesini istiyoruz."dedi.

CHP'Lİ VEKİL BÜLBÜL:"YAT SAHİPLERİ MAZOTU KDV'SİZ ALIR SİZE AKARYAKIT İSTASYONUNDAN AL DERLER"
Kooperatif üyelerinin sıkıntılarını dinleyen CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Türkiye'de paraların esnafa çiftçiye değil zengine ve yandaşlarına aktarıldığını ifade etti. Bülbül, " Türkiye kötü yönetiliyor arkadaşlar. Yalan söylüyorlar doğruyu söylemiyorlar. Diyorlar ki varil fiyatları arttı 2008 de 146 dolardı varil fiyatı o zaman mazot 3.1 lira 4 liraydı. Bu yalan. Minibüs esnafını değil, kimi tercih ediyorlar yat sahiplerini tercih ediyorlar. Ona mazotu ÖTV'siz KDV'siz veriyor. Ama minibüs esnafına ekmek teknesini kullanan esnafa git akaryakıt istasyonundan al diyor. Türkiye'de paralar vergiler zengine yandaşa değil esnafa çiftçiye aktarılsa bu iş çözülür arkadaşlar. "dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.