Rezil olmaya ve küçük düşmeye devam ediyorlar.

Rezil olmaya ve küçük düşmeye devam ediyorlar.

ZAMAN GAZETESİ DEVLET ELİYLE DESTEKLENDİ

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
 
Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni FETÖ/PDY ile ilişkilendirmeye çalışanlar, kamuoyu gözünde rezil olmaya ve küçük düşmeye devam ediyorlar.
 
Bir tek çalışanında bile FETÖ/PDY bağlantısı çıkmayan ve Türkiye’nin en temiz kurumu olduğu görülen Özlem Çerçioğlu yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın gururu olmaya devam ediyor.
 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu yıpratmaya ve karalamaya yönelik yayınlar bir bir çürütülüyor.
 
İftira ve hakaret içerikli yayınların sahipleri ise; kendilerine gönderilen tekzip ve açıklamaları yayınlamaktan kaçınıyorlar.
 
Karalamacıların son hileleri “bir kez daha yazıklar olsun” dedirtti.
 
Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni suçlayan zihniyet, aynı tarihlerde hem de Devlet eliyle yani Basın İlan Kurumu aracılığıyla Zaman Gazetesi’ne verilen reklam ve ilanları görmezden geldi.
 
FETÖ/PDY’nin yayın kuruluşu olduğu anlaşılarak, 15 Temmuz Kalkışması sonrasında kapatılan Zaman Gazetesi’ne, Basın İlan Kurumu aracılığıyla her türlü desteğin verildiği gizlenmeye çalışıldı.
Türkiye genelindeki bir çok belediyenin, Basın İlan Kurumu aracılığıyla Zaman Gazetesi’ne reklam ve ilan verdiği de gizlenmeye çalşıldı.
 
Basın İlan Kurumu aracılığıyla Zaman Gazetesi’ne reklam ve ilanların verdiği tarihte Yalçın Akdoğan Başbakan Yardımcısıydı. Yalçın Akdoğan’ın sorumlu olduğu kuruluşlardan birisi de Basın İlan Kurumuydu.
Bu önemli gerçek de kamuoyundan gizlenmeye çalışıldı.
 
İftiracıların farklı algı yaratma hesaplarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni karalamaya çalışması dikkatlerden kaçmadığı gibi; Devlet eliyle Zaman Gazetesi’ne verilen destek niteliğindeki reklam ve ilanlardan söz edilmemesi kamuoyu tarafından eleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.