SAZLIKÖY SPOR BAŞKANI SÜRER’DEN AKKENTLİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

SAZLIKÖY SPOR BAŞKANI SÜRER’DEN AKKENTLİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Sazlıköy Spor Başkanı Enver Sürer, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye övgüler yağdırdı. Sürer, "Halkına saygı duyan halkı ile iç içe olan bir lider geliyor”dedi.

Sazlıköy Spor Başkanı Enver Sürer, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye övgüler yağdırdı. Sürer, "Halkına saygı duyan halkı ile iç içe olan bir lider geliyor” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, bugün güne Çarşamba Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek ve onlarla kahvaltı ederek başladı.

Akkentli’nin bu ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın altına yorum yapan Sazlıköy Spor Başkanı Enver Sürer, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye hizmetlerinden ve başarılarından dolayı övgüler yağdırdı.

Başkan Sürer; yaptığı yorumda şu ifadelere yer verdi;" Sn. Fatih Akkentli’ ye sevgim her geçen gün artıyor. Onun samimi ve dürüst bir lider olduğuna inancım arttı. Nerden derseniz. Ben Sazlıspor başkanıyım. Sazlıspor atkısını kimlere hediye ettim. Tekrar ziyaretlerimde atkımızı odalarında göremedim. Ama Sn. Akkentli hem Sökesporumuzun hem Sazlıspor atkısı odasında yerini koruyor. Bu davranış bile bir liderin halkına duyduğu saygıdır. Milletle iç içe olduğunun göstergesidir. Yolun açık olsun uzun boylu adam" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.